L’Assolim Mataró passa a la final amb una treballada victòria a Sant Andreu (14-16)

L’equip maresmenc disputarà l’eliminatòria decisiva contra l’Astralpool CN Sabadell a partir de dimarts a Can Llong

L’Assolim CN Mataró ha complert els pronòstics i ha segellat el bitllet per a la final de lliga en el segon partit de semifinals, tot i que aquest cop ha trobat molta més oposició del CN Sant Andreu (14-16). L’equip de Dani Ballart ha obert una escletxa de 4 gols a l’inici de l’últim quart (10-14), però les de Javi Aznar no s’han donat mai per vençudes i han enllaçat tres gols –Ruckelshaus, Farré i Palacio– per col·locar-se amb un ajustat 13-14 a només 2 minuts pel final. Bertran i Sevenich han replicat d’immediat i altre cop Farré ha signat el definitiu 14-16 en un partit eminentment ofensiu (3-5, 3-3, 4-5 i 4-3). Les màximes golejadores han estat Ruckehlshaus (3) i Ariadna Ruiz (3) per a les locals, i Keszthelyi (4) per a les visitants.

La final contra l’Astralpool CN Sabadell, que ahir ja havia enllestit la feina contra el CE Mediterrani, tornarà a ser al millor de tres partits i començarà dimarts a Can Llong.