L’Astralpool CN Sabadell ja espera rival a la final

L’equip vallesà torna a superar el CE Mediterrani (10-17) en el segon duel de semifinals

L’Astralpool CN Sabadell ha tornat a superar amb suficiència el CE Mediterrani (10-17) en el segon assalt de la semifinal i ja espera rival en la final al títol de lliga. El parcial en el tercer quart (1-3, 3-3, 16 i 5-5) ha estat determinant en la segona victòria vallesana. Les golejadores locals han estat Daniela Moreno (3), Clara Espar (2), Ana Marcos, Mariona Viladot, Alba Muñoz, Sarah Lizotte i Paula Crespí, mentre que el CN Sabadell han marcat Maica (3), Paula Leiton (3), Maggie Steffens (3), Irene Casado (2), Irene González (2), Judith Forca (2), Bea Ortiz i Sabrina van der Sloot.

L’inici de partit ha estat similar al de dimarts. Sòlid en defensa i ràpid en les transicions, l’equip de David Palma s’ha apuntat un primer parcial d’1-3. Si la renda no ha estat més àmplia ha estat, en part, gràcies a les bones intervencions de Gabriella Palm a la porteria. El conjunt local ha fet un pas endavant en el segon quart i ha respost a l’intercanvi de gols per arribar al descans amb un ajustat 4-6. Després de la represa, però, el CN Sabadell ha posat la directa i ha sentenciat el partit i l’eliminatòria amb un contundent 1-6. Amb el partit decidit, l’últim quart ha acabat amb taules.