Waterpolo

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró tornen a jugar per un títol, ara el de la lliga

Demà s’inicia la final del ‘play-off’ al millor de tres partits

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró comencen demà la final del play-off pel títol de la lliga al millor de tres partits. Aquest primer partit es jugarà a Sabadell (20 h E3 i TDP), mentre que el segon serè el dijous 18 a Mataró (19.30 h), i si fos necessari el tercer es jugaria altre cop a Sabadell el dissabte 20 (12.30 h). Aquesta serà la cinquena final de la temporada i es preveu anivellada com les anteriors. Les vallesanes i les maresmenques ja s’han enfrontat en la final de la lliga de Campions, la copa femenina i la copa Catalunya, que va guanyar el Sabadell, i la Supercopa d’Espanya, que es va emportar el Mataró.

La capitana de l’Astralpool Sabadell Maica Garcia reconeix: “Tenim moltes ganes d’aconseguir la vintena lliga després d’una temporada que se’ns està fent molt llarga”, i afirma que el Mataró: “tindrà ganes de revenja i motivació després de perdre la final de la lliga de Campions”. L’entrenador del conjunt sabadellenc, David Palma, creu que l’equip arriba molt bé a la final: “Laura (Ester) ha demostrat que ha estat la millor portera en les semifinals i anem a buscar el triplet”. Sobre el Mataró comenta que “tindran una motivació extra” per vèncer el Sabadell i aconseguir “la primera Lliga a la piscina”, en referència a l’única Lliga que té a les seves vitrines, la del 2020, que va guanyar el conjunt maresmenc després que la competició es suspengués per culpa de la pandèmia.

La jugadora de l’Assolim Mataró, Anna Gual, reconeix que després de la derrota en la final de la lliga de Campions contra el Sabadell “a l’equip se li va quedar un regust amarg i això encara ens motiva, encara més, per guanyar”. L’entrenador, Dani Ballart, afirma que li agradaria guanyar la final per 2-0, “però la història demostra les últimes temporades que s’ha arribat fins al tercer partit”. Dani Ballart reconeix que “l’equip ha fet neteja mental després de perdre la final europea” i comenta: “feliçment l’esport sempre et dona una altra oportunitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)