Waterpolo

L’Astralpool Sabadell pren avantatge

Waterpolo. L’equip vallesà marca el ritme i guanya el primer assalt al títol de lliga contra l’Assolim Mataró, obligat a reaccionar demà

CN Sabadell 10 CN Mataró 8

ASTRALPOOL CN SABADELL:Ester; Van der Sloot (2), Steffens (1), Maica (1), Forca (1), B. Ortiz (2), González (2), M. Ortiz, Leitón, Casado, Ruiz (1), Nona i Carrasco.ASSOLIM CN MATARÓ:Sánchez; Morell, Van de Kraats (4), Gual (1), Sevenich, Keszthelyi, Cambray, Nogué, Avegno (3), Bertran, Espar, Claveria i Carmona.PARCIALS:3-1, 2-1, 3-4 i 2-2.

Un mes i mig després de la gran final de la Champions, l’Astralpool CN Sabadell va tornar a guanyar la partida a l’Assolim CN Mataró i pren avantatge en la pugna pel títol de lliga. Demà (19.30 h) es disputarà el segon assalt de la final a la piscina Joan Serra, en què les mataronines estan obligades a reaccionar si volen impedir la vintena corona del seu gran rival i forçar un tercer enfrontament.

El partit va tenir algunes similituds amb el de la final europea. Tot i el gol inicial d’Anna Gual, el CN Sabadell va saber trobar el camí per superar una defensa en zona molt tancada plantejada per les mataronines. Les de David Palma arribaven al descans llarg amb un avantatge clar (5-2). Els dos primers quarts es van caracteritzar pels quatre penals errats, dos per banda, fins que Judith Forca va signar el 5-2 abans d’arribar a l’equador. El conjunt maresmenc, que no havia aprofitat quatre superioritats, va reaccionar després de la represa amb les dues primeres dianes convertides per Sílvia Avegno. El marcador s’ajustava, però el CN Sabadell responia a l’intercanvi de gols i va signar la sentència amb un xut per tot l’escaire d’Elena Ruiz en l’últim minut.

Final masculina

La Finetwork Aquàtics de Can Llong serà avui (20 h, per Esport 3 i TdP) l’escenari del primer duel de la final masculina entre l’Atralpool CN Sabadell i el Zodiac CN Atlètic Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)