El CN Sabadell segella el vintè títol de lliga en el partit més clar de la sèrie final contra el Mataró (10-6)

Un parcial final de 4-0 allarga l’hegemonia del conjunt vallesà

L’Astralpool CN Sabadell ha fet valer la condició d’amfitrió per mantenir l’hegemonia a la lliga i segellar el vintè títol del seu palmarès en una altra apassionant sèrie final amb l’Assolim CN Mataró (10-6). L’equip maresmenc ha mantingut l’equilibri fins a l’inici de la segona part (6-6), però en el tram final s’ha bloquejat i l’equip vallesà no ha perdonat. Sabrina van der Sloot i Judith Forca, amb 4 gols cadascuna, han estat determinants en el triomf més clar dels tres assalts definitius (1-2, 4-2, 4-2 i 1-0).

Els primers gols del partit han arribat en ràpides transicions. L’equip local ha colpejat primer amb una bona connexió entre Judith Forca i Sabrina van der Sloot. Les maresmenques han replicat amb xut creuat de la italiana Sílvia Avegno. Abans, Laura Ester havia aparegut desviant un penal executat per Anni Espar. La internacional barcelonina s’ha redimit aprofitant la segona superioritat visitant per avançar el CN Mataró al final del primer quart (1-2). El CN Sabadell ha reaccionat en el segon quart. Aprofitant les superioritats, el braç de Forca, amb dos gols, i Paula Leitón en un rebot han capgirat el resultat (4-2). El frec a frec es mantenia amb les canonades de Rita Keszthelyi i Simone van de Kraats, també amb una jugadora de més, però una errada defensiva deixava el parcial de la primera meitat favorable a les vallesanes. Van der Sloot culminava amb èxit una bona transició local (5-4), a només 3 segons per al descans llarg.

El CN Mataró mantenia l’equilibri en el primer tram de la segona part, amb Keszthelyi i Nogué com a protagonistes. Però el CN Sabadell ha posat una marxa més i amb els parabòlics de Van der Sloot (2), un contraatac de Maica i un xut precís de Forca encarrilaven el partit i el títol per a les vallesanes (9-6). Altre cop Forca, ja en el darrer quart, ha obert l’escletxa fins als 4 gols i ha signat la sentència (10-6) perquè el CN Mataró ja no ha estat capaç de veure porteria.