Waterpolo

El Mataró s’aferra a la final

Waterpolo. Reacciona amb orgull amb 6-8 i força, amb un gol de penal d’Espar a 33 segons del final, el tercer partit, que es jugarà demà a Sabadell

Mataró (1) 11 Sabadell (1) 10

ASSOLIM MATARÓ:Sánchez; Morell, Van de Kraats (2), Gual, Sevenich, Keszthelyi-Nagy (3) Cambray, Nogué, Avegne (1), Bertran (1), Espar (4,3p) i ClaveriaASTRALPOOL SABADELL:Ester (Carrasco); Mati Ortiz, Leitón (1), Van der Sloot (1), Casado, Steffens (2), Ruiz (3), García, Forca (1), Bea Ortiz (1), Pérez, González (1). .ÀRBITRES:Ortega i Teulé.PARCIALS:2-2, 2-3, 2-3 i 5-2.

L’Assolim Mataró va reviscolar quan estava contra les cordes i va forçar ahir a casa el tercer partit de la final contra l’Astralpool Sabadell: 11-10. L’eficiència d’Anni Espar amb tres penals marcats en l’últim quart –l’últim a 33 segons del final–i dos tirs exteriors de la golejadora neerlandesa Simone van de Kraats van ser clau per consumar la reacció del conjunt de Dani Ballart quan perdia per 6-8. El tercer partit es jugarà demà a Sabadell (12.30 h).

El Mataró es va avançar dos cops en el primer quart –Espar i Queralt Bertran–, va fallar un penal –Van de Kraats– i va desaprofitar la seva única superioritat, aspecte en què, no obstant això, va ser millor que el rival en el global. Les visitants van neutralitzar l’avantatge amb gols de Sabrina van der Sloot i Elena Ruiz. Les maresmenques van tapar bé les jugades sobre les potents boies rivals (2-2). Un parabòlic espectacular d’Irene González va avançar el conjunt de David Palma (2-3). Rita Keszthelyi-Nagy va empatar, però Elena Ruiz, al pal curt, i Maggie Steffens, rendibilitzant un error defensiu, van situar el 3-5. Silvia Avegno va acostar el Mataró (4-5).

Keszthelyi, de lluny, va reconfirmar la reacció (5-5). Però la jove rubinenca Elena Ruiz, inspirada, va celebrar el seu tercer gol (5-6). També va clavar el seu tercer gol Keszthelyi-Nagy (6-6). Paula Leitón i Bea Ortiz, amb un altre parabòlic magnífic, per contra, van catapultar les visitants (6-8). El Mataró no va llançar la tovallola i va revifar amb dos gols de penal d’Espar i dues fuetades de Van de Kraats (10-10), però va rebre una exclusió a 1:17 del final. Ruiz va llançar al pal en l’atac vallesà i el Mataró va gaudir d’un penal protestat per David Palma –vermella–que Espar va transformar (11-10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)