Tennis

Badosa es retira per problemes físics quan perdia contra Kostyuk a Wimbledon

Paula Badosa (35a de la WTA) s’ha retirat avui en la segona eliminatòria de Wimbledon adduint problemes físics quan perdia per 6-2 i 1-0 contra la ucraïnesa Marta Kostyuk (28a) i tan sols s’havien jugat 36 minuts de partit. Badosa havia escurçat els terminis de recuperació d’una fractura d’una vertebra per estrès que li impedia jugar des del mes de maig a Roma. La de Begur ha demanat la presència de la fisioterapeuta –la seva rival també ho ha fet–i després de perdre el primer joc del segon parcial –un break en contra–ha decidit plegar. Kostyuk, molt sòlida des del fons, ha estat molt superior en el primer set. En només 14 minuts de joc, Badosa ja havia encaixat tres trencaments i només havia guanyat un joc restant. Amb només 36 per cent de primers amb el servei, una de les seves millors armes, la catalana s’ha vist impotent i ha llançat la tovallola. Malgrat que per fi ha conservat el seu servei en el setè joc, no ha pogut redreçar la dinàmica negativa davant d’una rival a la qual havia derrotat en els tres enfrontaments previs. És la dotzena retirada de Badosa, que s’ha retirat del quadre de dobles mixtes en el qual havia de jugar al costat d’Stefanos Tsitsipas.

Per un altre costat, la incombustible txeca de 33 anys i bicampiona a Wimbledon (2011 i 2014) Petra Kvitova (9) s’ha desfet de la bielorussa Aliaksandra Sasnovich per 6-2 i 6-2 i s’ha plantat als setzens de final.

Triomf de Masarova en dobles

La catalana, fent parella amb la japonesa Eri Hozumi, han derrotat a la parella formada per les italianes Paolini i Trevisan per un doble 6-4. Jugaran la segona eliminatòria contra la nord-americana Dolehide i la xinesa Zhang (16).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)