Tennis

Retorn ferm de Badosa contra Riske-Amritraj

Tennis. Wimbledon. La de Begur transmet bones sensacions físiques i tècniques i jugarà contra la ucraïnesa Marta Kostyuk (36a de la WTA)

La pluja, que al matí va tornar a fer la guitza, va permetre finalment una certa normalitat en la tercera jornada de Wimbledon, no pas total perquè alguns partits van ser cancel·lats i es van afegir a la llista de pendents. Paula Badosa (35a de la WTA) no va poder debutar dimarts i ahir va debutar amb una alegria contra la nord-americana Alison Riske-Amritraj (141a de la WTA) en el seu retorn accelerat a les pistes després d’haver-se fet una fractura vertebral i haver escurçat el termini de recuperació. La de Begur, que no competia des del 17 de maig a Roma, va tenir molt bones sensacions i va vèncer amb molta solvència per un doble 6-3 en només 69 minuts, sense ressentir-se, almenys aparentment, de la lesió. La seva rival en la segona eliminatòria serà la perillosa ucraïnesa Marta Kostyuk (36a de la WTA), que va eliminar la grega Maria Sakkari (8) per 0-6, 7-5 i 6-2. Badosa va tancar el partit amb una dreta paral·lela sobre la pujada de la rival. L’empordanesa va signar 22 cops guanyadors, va cometre 18 errors no forçats i va aprofitar les oportunitats, amb 4/6 en pilotes de break, que van minimitzar el seu escàs percentatge de primers (46 per cent). Seguint amb el fil de les jugadores catalanes, la rival de la barcelonina Rebeka Masarova en la segona eliminatòria serà la italiana Elisabetta Cocciaretto, que es va desfer per 6-3 i 6-4 de la colombiana Camila Osorio.

La polonesa Iga Swiatek (1), per la seva banda, va superar sense problemes la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes per 6-2 i 6-0 en la segona eliminatòria i espera rival de setzens.

Djokovic, per feina

En el quadre masculí, el serbi Novak Djokovic (2), el gran favorit, tot i que Carlos Alcaraz és el primer cap de sèrie, va superar l’australià Jordan Thompson per 6-3, 7-6 (4) i 7-5 i s’enfrontarà o bé al suís Stan Wawrinka o a l’argentí Tomás Martín Etcheverry (29). El serbi, mortífer, va aprofitar dues de les cinc pilotes de trencament de què va disposar i es va mostrar molt ferm amb el seu servei, sense concedir ni una sola oportunitat al seu abnegat rival.

El grec Stefanos Tsitsipas (5), per la seva banda, va tenir una feinada per doblegar l’austríac Dominic Thiem, un jugador que fa temps que travessa un moment delicat però que li va plantejar grans dificultats: 3-6, 7-6 (2), 6-2, 6-7 (5) i 7-6 (8) en 3h56. El grec se les haurà en la segona eliminatòria amb l’escocès i bicampió a l’All England Club Andy Murray. No va cedir cap set, en canvi, el rus Daniïl Medvédev (3), que va passar fluix contra el tennista anglès de 20 anys Arthur Fery per 7-5, 6-4 i 6-3.

LA DADA

22
cops
guanyadors va aconseguir la catalana, una bona xifra en un partit tan curt de només 69 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)