Tennis

Alcaraz supera Muller i ja és als setzens de final de Wimbledon

Sense estar del tot fi, Carlos Alcaraz (1) ha resolt amb solvència el seu partit de la segona eliminatòria de Wimbledon contra el francès Alexandre Muller (84è de l’ATP) per 6-4, 7-6 (2) i 6-3 en 2h32. El seu rival en els setzens de demà serà el vencedor del partit entre l’australià Jason Kubler i el xilè Nicolás Jarry,

A pesar que en el primer joc ja ha tingut una primera pilota de trencament que no ha pogut aprofitar, el primer set ha estat costerut per a Alcaraz, que ha necessitat 46 minuts per enllestir-lo i que ha hagut de salvar tres pilotes de break en el quart joc. Finalment, el murcià ha trencat en el setè joc (4-3) i ha tancat el parcial al servei en la quarta oportunitat després que, amb 5-3 Muller salvés tres pilotes de set i de break (6-4). Alcaraz ha resolt el segon set, en que no hi ha hagut trencaments, sent molt superior en el tie-break i ha encarrilat la victòria. Un trencament en el vuitè joc del tercer acte ha posat fi a la resistència de Muller, que ha desaprofitat les sis pilotes de break que ha tingut durant el partit.

També ha segellat l’accés als setzens el rus Danïl Medvédev (3), que ha derrotat al francès Adrian Mannarino per 6-3, 6-3, 7-6(5) en la continuació del partit que van iniciar dijous. De la mateixa manera, l’alemany Alexander Zverev (19) s’ha desfet del japonès Yosuke Watanuki: 6-4, 5-7, 6-2 i 6-2

En el quadre femení, la bielorussa Arina Sabalenka (2) s’ha desfet de la francesa Varvara Gracheva per 2-6, 7-5 i 6-2 i ha accedit als setzens.