Waterpolo

Tràmit superat i vuitens contra França

Waterpolo. L’equip espanyol goleja el Kazakhstan i ja està a punt per a la fase final

Espanya 24 Kazakhstan 5

ESPANYA:Ester; Nogué, Espar (2), Ortiz (2), Nona (3), Crespí (2), E. Ruiz, Peña (4), Forca (3), Camus (3), A. Ruiz (2), Leitón (3) i Terré.KAZAKHSTAN:Zharkimbayeva; Pochinok (1), Glukhova, Kaplun, Anossova, Rakhmanova, Novkova (2), Vortontsova, Nabiyeva, Khritankova, Mirshina, Tsoy (2) i Martyneko.PARCIALS:5-3, 8-1, 5-0 i 6-1.

La selecció espanyola va superar el tràmit contra el Kazakhstan (24-5) i, com a segona de grup, ha quedat emparellada amb França (demà a les 8.30 h) en els vuitens de final del mundial de Fukuoka. Tot i algun desajust defensiu en el primer quart, el conjunt de Miki Oca es va mostrar molt superior al rival i el tècnic va poder repartir minuts entre totes les jugadores. El conjunt estatal va posar una marxa més a partir del segon quart. Es va activar en defensa i a còpia de contraatacs va sentenciar el duel amb protagonisme de les esquerranes, Peña i Forca, i les boies Leitón i Camus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)