Handbol

El Barça es treu l’espina amb una golejada contra el Magdeburg (32-20)

L’equip blaugrana, amb una defensa molt sòlida, ha sotmès el campió europeu amb un joc brillant liderat per Emil Nielsen a la porteria (18 aturades) i Dika Mem en atac (8 gols)

El Barça ha superat amb suficiència el Magdeburg (32-20), el vigent campió europeu i la bèstia negra blaugrana els dos últims cursos, per enfilar-se fins al lideratge de grup després de dues jornades. El conjunt de Carlos Ortega li tenia ganes a l’equip alemany i des del primer moment s’ha mostrat molt més motivat i determinat per assolir la victòria. El Barça s’ha tret l’espina de les últimes derrotes i ha imposat la seva solidesa defensiva amb un triomf sense pal·liatius. Com a Montpeller, Emil Nielsen (18 aturades) i Dika Mem (8 gols) han estat dos dels protagonistes d’un triomf eminentment col·lectiu.

Impulsat per les aturades d’Emil Nielsen (5 en 7’) i amb la batuta de direcció de joc a mans de Pol Valera, el Barça ha colpejat primer (6-2). El Magdeburg, amb permutes i accions d’un contra un, ha anat entrant en joc, però el conjunt blaugrana es mantenia sòli en defensa i tornava a prendre embranzida per ampliar la renda fins als 6 gols (12-6). Nielsen responia amb una doble aturada impressionant a dos llançaments del seu compatriota Saugstrup des del pivot, i la bona connexió Mem-Valera en la primera línia marcava el ritme de joc en atac. Gonzalo Pérez de Vargas ha tingut una participació efímera, però decisiva per aturar dos penals i consolidant la bona primera meitat blaugrana amb un parcial de 14-8.

Després d’un intercanvi de cops inicial, el Barça ha posat una marxa més en la segona meitat i a còpia de contraatacs s’ha escapat de fins a deu gols contra el vigent campió europeu (22-12). Mem s’enfilava fins als 7 gols, tot i que com a Montpeller havia de marxar momentàniament a la banqueta amb molèsties musculars. El Magdeburg no ha trobat aquest cop la fórmula per superar la defensa blaugrana. En el tram final també ha brillat Aleix Gómez, incommensurable des de l’extrem (6 gols de 6 intents), i també han tingut minuts de joc els joves del filial Petar Cikusa i Ian Barrufet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)