Handbol

Jordi Ribera convoca els germans Cikusa per a la Golden League

Els dos bessons bordilencs de 17 anys, a cavall entre el primer equip i el Barça Atlètic, faran el seu debut amb la selecció espanyola absoluta

La convocatòria dels joves germans de Bordils Petar i Djorde Cikusa, de només 17 anys i a cavall entre el primer equip i el Barça Atlètic, és la principal novetat de la llista de Jordi Ribera per a la Golden League, que la selecció espanyola disputarà a Bergen (Noruega) entre el 2 i el 5 de novembre. Els germans Cikusa són campions europeus sub18 i mundials sub19 i en aquesta cita faran el seu debut amb l’equip absolut. Els altres catalans en la convocatòria són Jan Gurri (Sporting), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), Ferran Solé (PSG), Aleix Gómez (Barça), Dani Fernández (Stuttgart) i Adrià Figueras (Chartres). També figura en la selecció el porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas. La selecció de Jordi Ribera s’enfrontarà als Països Baixos (2 de novembre), Dinamarca (4) i Noruega (5) en una competició que servirà per calibrar el nivell de l’equip amb vista a l’europeu d’Alemanya, al mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)