Handbol

Repte superat

Handbol. Els bessons bordilencs Djordje i Petar Cikusa debuten amb la selecció espanyola absoluta amb 17 anys, 10 mesos i 22 dies

Els germans bessons de Bordils Djordje i Petar Cikusa, tots dos a les files del Barça, es van convertir amb 17 anys, 10 mesos i 22 dies en dos dels jugadors més joves a debutar amb la selecció espanyola absoluta. Tota una fita de precocitat, però no un rècord perquè anit la Federació Espanyola d’Handbol va confirmar que Quico López Balcells havia jugat el 1966 a Bremen, amb 17 anys i 4 mesos. Els bordilencs, en tot cas, es van estrenar en la primera jornada de la Golden League, a Bergen (Noruega), en què l’equip de Jordi Ribera va superar els Països Baixos per 39-28. La seva aportació no va ser ni de bon tros testimonial i amb 8 gols (4 Djordje i 4 Petar) van jugar un paper determinant.

El primer dels dos germans a saltar a la pista va ser Djordje, que es va estrenar als 23:11 de joc i va marcar el 19-19 amb què es va arribar al descans. Petar va debutar a l’inici de la segona meitat i amb la verticalitat i la determinació (4 assistències i 4 gols) que el caracteritza va revolucionar el joc d’atac espanyol (30-25). El tècnic neerlandès va demanar temps mort, però els de Ribera ja anaven embalats. Djordje va reaparèixer en el tram final per sumar tres gols més al seu compte particular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)