Handbol

La federació i l’Asobal arriben a un acord i finalment es jugarà la copa d’Espanya

La Federació Espanyola d’Handbol i l’Associació de Clubs d’Handbol (Asobal) han posat fi aquest vespre al conflicte d’interessos que havia deixat en suspens la celebració de la copa d’Espanya i finalment hi ha llum verd perquè es pugui jugar aquest cap de setmana al Poliesportiu Artaleku d’Irun. Després del sorteig que s’ha efectuat aquest matí, les semifinals de dissabte seran Bidasoa-Logronyo la Rioja (17 h) i Barça-Fraikin BM Granollers (19.30 h).

A través d’un comunicat, l’Asobal expressa que a partir d’ara es puguin normalitzar les relacions: “A pesar que no tenim constància escrita del detall de l’organització, confiem en què tal i com ha anunciat el president federatiu de manera verbal als representats d’Asobal, s’han habilitat els mitjans oportuns perquè el torneig se celebri, la qual cosa suposa que es respecten els drets de patrocini i televisius d’Asobal, tal i com es venia demandant repetidament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)