El Barça tanca la primera volta amb una golejada contra el Port Sagunt (41-24)

El Barça ha superat amb suficiència el tràmit contra el Port Sagunt (41-24), el penúltim classificat, en l’últim partit de la primera volta de la lliga Asobal i ja és a punt per tancar l’any amb la copa d’Espanya de Bidasoa. Les bones notícies per als blaugrana ha estat la reaparició durant alguns minuts de Blaz Janc (5 gols), després d’una lumbàlgia, i el bon paper dels joves del filial Djordje Cikusa (5) i Oriol Zarzuela (5), que també han contribuït a la golejada local.

El Port Sagunt, dirigit pel tortosí Toni Malla i farcit de jugadors catalans, ha començat el partit sense complexos i ha resistit amb el resultat ajustat fins poc més de 10 minuts (7-6). A partir d’aquí, però, el Barça ha posat una marxa més en defensa i recuperant pilotes i sortint al contraatac ha trencat el partit amb un parcial de 12-2. En el tram final de la primera meitat l’equip valencià ha apostat per atacar amb set jugadors, però la fórmula no ha funcionat i els blaugrana han eixamplat la renda amb diversos gols a porteria buida per arribar a l’equador amb un contundent 22-10.

La història s’ha repetit a la segona part. El Port Sagunt ha retallat diferències en el primer tram (24-15), però no ha pogut aguantar el ritme i el Barça, amb molta més rotació de banqueta i grans accions dels joves Djordje Cikusa i Oriol Zarzuela, ha tornat a eixamplar la renda fins al 41-24 final.