Handbol

El Barça-Granollers queden emparellats en una hipotètica semifinal de la copa d’Espanya

Tot i la plantada dels clubs, la federació espanyola segueix amb el seu programa i aquest matí ha efectuat el sorteig que també ha emparellat el Bidasoa, l’amfitrió, amb el Logronyo

El Barça i el Fraikin BM Granollers han quedat emparellats en el sorteig de la copa d’Espanya, que la Federació Espanyola d’Handbol ha efectuat aquest matí ignorant el comunicat de renúncia per part dels clubs de la lliga Asobal. L’altre teòrica semifinal enfrontaria el club amfitrió, el Bidasoa Irun, i el Logronyo, l’últim a guanyar-se la plaça en el partit disputat ahir al vespre. També s’ha portat a terme el sorteig de la minicopa, amb uns emparellaments idèntics. El Barça i el Granollers s’enfrontarien per una banda i el Bidasoa i en aquest cas un altre club basc per determinar –el Logronyo hi ha renunciat– per l’altra.

Més enllà de l’intercanvi de comunicats de dimecres –encara aquest matí Asobal n’ha emès un altre– des de les dues entitats treballen a l’ombra per evitar el ridícul que la competició que s’ha de disputar aquest cap de setmana a Irun s’hagi de suspendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)