MotoGP

Marc Márquez està a punt per al GP de les Amèriques

Motor. El cerverí rep l’alta mèdica dels problemes de visió doble que han fet que no pogués disputar les dues darreres curses. L’objectiu en el circuit d’Austin serà recuperar les sensacions

El GP de les Amèriques que s’inicia demà tindrà la presència de Marc Márquez, que ja està a punt per reaparèixer després de no poder disputar els dos últims grans premis per culpa de la diplopia, visió doble, que l’ha afectat les darreres setmanes. El cerverí ja té l’alta mèdica després passar l’última revisió a començament de setmana, i ahir va volar cap als Estats Units.

“Estic molt content de tornar, és una gran sensació i especialment fer-ho en un dels meus circuits favorits. Independentment de la situació, gaudeixo molt pilotant a Texas i hi tinc records increïbles”, va comentar Marc Márquez en un comunicat fet públic per l’equip Repsol Honda. El vuit vegades campió mundial va tenir una espectacular i forta caiguda en el warm up del GP d’Indonèsia, que ja no va poder disputar, i després se li va detectar la visió doble. Per aquest motiu es va perdre el GP de l’Argentina, i ara que està recuperat tornarà en el GP de les Amèriques, la quarta cita de la temporada.

Abans de viatjar cap als Estats Units Marc Márquez va voler provar si la recuperació de la visió en la vida normal també era perfecta pilotant una moto a altes velocitats. Per això dimarts va pujar a una Honda CBR600RR i va donar voltes al circuit d’Alcarràs, a Lleida. Va quedar satisfet i va decidir tornar a la competició. En el comunicat l’equip va explicar: “Ha seguit el tractament previst i està preparat per tornar a l’acció. Abans de viatjar als Estats Units, Márquez ha confirmat les seves sensacions i la seva visió entrenant-se al circuit d’Alcarràs.” L’equip Repsol Honda també va dir que l’objectiu en aquest gran premi és recuperar les sensacions amb l’equip i la nova moto.

Marc Márquez sempre ha aconseguit bons resultats a Austin, però va manifestar: “Tenim feina a fer després de perdre dues carreres i tot el cap de setmana de l’Argentina, així que no soc aquí per fixar un objectiu en aquests moments. Hi ha moltes coses a fer i considerar, però la qüestió important és que tornem a pujar a la moto aquest cap de setmana.”

A SOBRE LA MOTO

Abans de viatjar als Estats Units es va provar al circuit d’Alcarràs a Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)