MotoGP

Jorge Martín lidera el domini de les Ducati en la qualificació del Gran Premi de les Amèriques

Àlex Rins (Suzuki) sortirà setè i Marc Márquez (Repsol Honda), novè

El madrileny Jorge Martín (Pramac Racing) ha aconseguit la posició preferent del Gran Premi de les Amèriques, quarta cursa del mundial, en una sessió de qualificació dominada per les Ducati, que demà coparan les cinc primeres places de la graella. Martín, amb 2:02.039, ha establert un nou rècord del circuit, en poder de Marc Márquez des del 2015 (2:02.135), i ha superat Jack Miller per només 3 mil·lèsimes de marge (2:02.042). Francesco Bagnaia (2:02.167), Johann Zarco (2:02.570) i Enea Bastianini (2:02.578) han completat les cinc primeres places de la marca italiana. Després de les Ducati, s’han classificat Fabio Quartararo (Yamaha), el vigent campió mundial, i el primer català Àlex Rins, que li ha guanyat la partida al seu company de Suzuki, el mallorquí Joan Mir. El cerverí Marc Márquez (Repsol Honda), que torna a la competició després de la caiguda a Singapur i un nou episodi de visió doble, sortirà des del novè lloc per davant del seu company d’equip, Pol Espargaró, dotzè.

Aleix Espargaró, tretzè

El líder del campionat, Aleix Espargaró (Aprilia), amb els pneumàtics freds, ha anat per terra sense conseqüències en la Q2 i haurà de sortir des de la tretzena posició. Maverick Viñales (Aprilia) arrencarà de la 14a posició i Àlex Márquez (Honda), des de la 23a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)