MotoGP

Holgado supera Öncü en els darrers metres i suma el tercer triomf en Moto3

Xavi Artigas ha caigut en la segona volta

El líder del mundial de Moto3, Daniel Holgado (KTM), ha sumat la seva tercera victòria de l’any en la categoria al superar Deniz Öncü (Kalex) en els darrers metres. L’alacantí ha entrat segon en la reca de meta i s’ha aprofitat del rebuf del turc, el gran dominador del cap de setmana en el GP d’Itàlia, i s’ha emportat la victòria per només 51 mil·lèsimes. La tercera posició ha estat pel japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) que s’ha quedat a cinc mil·lèsimes de superar també al pilot turc. És la segona victòria seguida de l’alacantí, que amplia la seva avantatge en la classificació general.

Xavier Artigas (CFMoto) ha caigut en la segona volta juntament amb l’italià Filippo Farioli(KTM), i ha completat un cap de setmana molt dolent. El pilot de Sant Andreu de la Barba havia fet el vuitè temps en la qualificació, però havia estat sancionat per conducció irresponsables en els tercer entrenaments i ha sortit des de la 24a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)