MotoGP

Domini total d’Acosta en Moto2 que suma la tercera victòria de l’any

Els dos catalans de la categoria, Alcoba i Arenas, van per terra i el gironí torna a pujar a la moto i acaba el 23è

Pedro Acosta (Kalex) ha dominat totalment la cursa de Moto2 del GP d’Itàlia i ha sumat la seva tercera victòria de l’any. El murcià ha sortit des de la segona posició de la graella i s’ha situat primer abans del primer revolt. L’únic pilot que l’hi ha plantat cara en l’inici ha estat Alonso López (Boscoscuro), però ha fet caure Sam Lowes (Kalex) en la segona volta quan anaven segon i tercer. El madrileny ha estat sancionat amb una long lap, l’ha fet malament, l’ha hagut de repetir i ha baixat fins la tretzena plaça.

El líder del mundial, l’italià Tony Arbolino (Kalex) sortia més atrassat i ha remuntat fins a la segona posició del podi, però sempre ha estat lluny de poder lluitar per la victòria i ha acabat a sis segons del guanyador .

Els dos pilots catalans de la categoria, Jeremy Alcoba (Kalex) i Albert Arenas (Kalex), han caigut, tot i que el gironí ha tornat a pujar a la moto i ha acabat el 23è. El tortosí no ha estat gens afortunat ja que en el primer revolt el murcià Fermín Aldeguer (Boscoscuro) ha caigut i s’ha emportat per davant a Darryn Binder (Kalex) i Jeremy Alcoba, que ha fet una volada espectacular sense conseqüències físiques. El gironí sortia des de la quinzena posició, però mai s’ha vist que pogués recuperar llocs. A cinc voltes del final i quan anava setzè ha anat per terra, però ha finalitzat la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)