MotoGP

Francesco Bagnaia torna a guanyar i Marc Márquez torna a caure

Aleix Espargaró acaba sisè en el GP d’Itàlia

Francesco Bagnaia (Ducati), actual campió mundial i líder de la general de MotoGP, ha tornat a guanyar i ha aconseguit el seu tercer triomf de la temporada, mentre que Marc Márquez (Honda) ha tornat a caure i encara no ha completat cap de les curses de diumenge. L’italià ha fet una gran cursa en el gran premi de casa seva, el GP d’Itàlia, i ha manat durant tota la cursa, menys uns centenars de metres en la sortida. Ràpidament Francesco Bagnaia s’ha distanciat dels seus rivals i només el madrileny Jorge Martin (Ducati) l’ha intentat seguir i ha acabat segon. Les Ducati han aconseguit les quatre primeres places de la prova amb Johann Zarco tercer i Luca Marini quart. Francesco Bagnaia ha fet un cap de setmana perfecte amb la posició preferent, la volta ràpida i les victòries en la cursa al’esprint i la cursa del gran premi de diumenge.

Marc Márquez, que sortia segon i ha perdut alguns llocs. Anava quart i lluitava per la tercera plaça quan ha caigut en la cinquena volta. El cerverí no ha disputat tres grans premis per lesió i en els altres tres no els ha finalitzat, amb dues caigudes seguides en els dos darrers. També ha caigut el seu germà Àlex Márquez (Ducati) a nou voltes del final quan anava tercer i tenia possibilitats de pujar al podi.

El millor català en el circuit de Mugello ha estat Aleix Espargaró (Aprilia) que malgrat els seus problemes en el turmell ha anat de menys a més i ha finalitzat en una meritòria sisena posició. El seu company d’equip Maverick Viñales no ha pogut millorar la seva plaça de la sortida i ha ocupat la dotzena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)