Opinió

Mossegades diverses

Per cert, no us sorprèn com pot caure tan en picat en només un mes i mig la imatge d'un entrenador com Pablo Laso?

1 El debat sobre Luis Suárez és meravellós: se l'ha de fitxar o no? Pot un jugador que mossega tres cops un rival en la seva carrera professional fitxar per un club com el Barça? El vol el barcelonisme? L'ha de voler el Barça? La meva resposta és sí.

2 Què tenen a veure els valors del club amb el fet que un jugador mossegui? ¿Si ho fes amb la samarreta blaugrana, el Barça no hauria de tenir mecanismes de sanció i diferenciar-se, per exemple, del Real Madrid quan Pepe va trepitjar descaradament Leo Messi i encara ensenyava vídeos volent demostrar que no ho havia fet? Això és un club amb valors: aquell que genera mecanismes per sancionar els seus jugadors si cometen errors greus.

3 Que té de bo la mossegada? Doncs que el preu de cotització baixa. De tota manera, com pot tenir el jugador aquestes reaccions tan primitives i tan poc esportives? Què li passa pel cap en instants com aquests? Ara bé, el Barça també té una mala sort de nassos aquest any... Potser fitxa un jugador que està sancionat fins al mes de novembre.

4 Com és possible que la Casa del Rei i, en aquest cas el cap de la institució, Rafael Spottorno, no convidés el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en l'acte de proclamació del rei Felip VI com a nou monarca d'Espanya i, en canvi, sí que hi convidés Florentino Pérez?

5 Sabíeu que qui sí que va ser convidat però no hi va poder (voler) anar va ser Carles Puyol, que està de vacances a Eivissa amb la seva companya, Vanessa Lorenzo?

6 És normal que ningú amb dos dits de front de la Federació Espanyola de Futbol, sabent que hi ha seguidors esperant l'arribada dels jugadors a Barajas, no els porti perquè almenys els puguin veure de prop? Per cert, què li passa a Jordi Alba?

7 Lliga espanyola, Premier League, Lega italiana... Les seleccions de les tres lligues més potents d'Europa (Espanya, Anglaterra i Itàlia), fora del mundial. Aquest sí que és un gran debat. Per què ha passat?

8 M'expliquen que Xavi Pascual tenia clar el mecanisme, quan va començar la temporada, per guanyar la Lliga Endesa. És veritat el que deia ahir, que es va fer un partit espantós, horrorós i lamentable contra el Madrid en les semifinals de l'Eurolliga que va marcar el pensament de futur. Per cert, no us sorprèn com pot caure tan en picat en només un mes i mig la imatge d'un entrenador com Pablo Laso al Real Madrid?

9 Parlant del Madrid de bàsquet, com és possible que hagi pagat més psicològicament (fet reconegut pels mateixos jugadors) la derrota en la final de Milà que els barcelonistes el decrèpit, insultant i depressiu partit de semifinals? Vol dir que és millor psicòleg Pascual que Laso o que són més forts mentalment els líders de l'equip barcelonista?

10 Una última... Això del central del Barça és una conya, oi? En fitxaran algun?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)