Opinió

La copa de Txérixev

Calia que l'afició del Barça es fotés de Txérixev quan va sortir al Camp Nou, creant una sensació d'humiliació innecessària?

1 Que al jugador protagonista de l'eliminació del Real Madrid, que desconeixia el reglament, se li permeti jugar amb el seu nou club, el València, la mateixa competició de la qual el seu anterior club va ser eliminat, no és el futbol de La España de los Botejara?

2 És a dir, el responsable suprem de l'eliminació d'un dels clubs més importants del món –era ell qui arrossegava una sanció del seu anterior club, el Vila-real–, no ha de rebre cap càstig segons l'organitzador de la competició? És a dir, la Federació Espanyola de Futbol considera que Txérixev no té culpa de res?

3 Calia que l'afició del Barça es fotés de Txérixev quan va sortir al Camp Nou dimecres amb el partit ja sentenciat amb un 3-0, creant una sensació d'humiliació innecessària al futbolista i al València?

4 Genial Luis Suárez i immillorable Leo Messi, però fem justícia divina d'una vegada a Sergio Busquets, ara el millor migcampista d'Europa, i a Gerard Piqué, que està fent la millor temporada que li recordo?

5 Llegeixo al Marca que el pare de Neymar va dir al fiscal de l'Audiencia Nacional José Perals: “El meu fill no ha de renovar amb el Barça necessàriament.” És un jutge o un periodista qui va citar a declarar el futbolista del Barça i el seu pare?

6 A Filipe Luís li han rebaixat la sanció per l'entrada insuportable i indecent a Leo Messi en el partit contra l'Atlético de Madrid al Camp Nou de tres partits a només un. Algú té el llibre d'instruccions del jutge únic del comitè de competició? Com puc explicar a jugadors del futbol de base que dir-li a un àrbitre “desecho” es penalitza a Espanya amb dos partits de sanció i una puntada com la de Filipe Luís només té un partit de càstig?

7 Cal que els jugadors del Real Madrid surtin cada setmana en peregrinació davant dels mitjans de comunicació cantant les excel·lències de Zidane i deixant caure garrotades a Rafa Benítez?

8 Atenció a la denúncia de Jaume Roures i Mediapro contra el Barça i Sandro Rosell. Més enllà d'un hipotètic comunicat, no hauria de verbalitzar alguna frase l'expresident del Barça, a qui se li acumulen els temes judicials?

9 No us sembla molt gruixut el que va explicar ahir Roures sobre l'espionatge del seu treballador Robert Cama? Entre els correus intervinguts i desviats al Barça n'hi havia, entre d'altres, de Bankia, Banc Sabadell, Josep Maria Orobitg, Pep Guardiola, familiars de Marc Ingla i l'exdirectiu de bàsquet Josep Cubells.

10 M'arriba una anàlisi d'un amic molt malpensat. Podria ser que la crueltat esgrimida per Louis van Gaal amb Víctor Valdés, de fitxar-lo i apartar-lo immediatament, sigui una revenja de l'holandès pel que li va fer Valdés en la seva època a can Barça? Recordem que el porter català es va negar a baixar al filial quan li ho va demanar Van Gaal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)