Franja TV3

Dimarts, 28 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Benet Salellas, diputat de la CUP. I quatre mesos després de tractar la qüestió dels menors no acompanyats al barri del Raval de Barcelona, alguns d'ells addictes a la cola, es torna a abordar la situació per veure si s'han trobat vies de solució. Es comenta també el telefilm La llum d'Elna, que s'estrena aquest divendres a TV3, amb la seva directora, Sílvia Quer, i amb Clàudia Pujol, directora de la revista Sapiens. Nacho Martín Blanco, Josep-Lluís Carod-Rovira i Albert Sáez analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Les abelles estan desapareixent de la Terra. Segons diversos estudis dels Estats Units, en els últims 10 anys la seva població ha disminuït un 30%. Les causes són diverses i les conseqüències nefastes, ja que es calcula que el 90% dels recursos alimentaris depenen de la pol·linització que aquestes realitzen.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de poma
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
L'Emili continua fent plans de futur amb el Bruno, però sense tenir en compte la seva opinió. La Bibiana, per la seva banda, s'adona que l'Àxel es posa exageradament nerviós quan surt el tema de la seva infància. I la Muriel, en contra de l'opinió del Quiroga i de la Maria, està decidida a explicar a la Rebeca el que sap de la Joana.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Mònica Terribas parla del punt en què es troba el procés independentista a Catalunya, amb especial atenció als reptes jurídics que té al davant. Després el programa entrevista els actors Lluís Villanueva, Francesc Orella i Pere Arquillué, protagonistes de l'obra Art. A continuació, a la secció En clau de Pardo, s'explica la relació que tenen amb la primavera alguns dels grans compositors de la història de la música. A més, el programa continua descobrint el poble de Bàscara, a l'Alt Empordà, i parla de la seva Fira del Tortell.
Altres
Durada: 160'
19.15
El Faro, cruïlla de camins
Un cop coneguda la implicació de l'Iván en la mort de la Violeta, les reaccions de la Rosa i el Luis són diametralment oposades: mentre que ella es lliura a la policia per evitar l'empresonament del seu fill, ell decideix cedir a la Irene la representació de les accions de la Rosa i anar-se'n lluny. Al Faro, mentrestant, l'Ángela i el Jesús estan a punt de volar a Mèxic per anar a buscar la Lucía quan s'assabenten que ella i el Diego han tornat.
Sèries
Durada: 55'
20.10
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou La Víctor
Documentals
Durada: 65'
23.00
Sense ficció
Inclou La clàusula Balcells
Documentals
Durada: 65'
00.05
Món 324
Un món de vigilància massiva i ciberseguretat. I si Orwell tingués raó?
El programa dedica un monogràfic incòmode sobre un món contemporani cada vegada més orwelià. L'espai vol posar un mirall a la societat, cada cop més vigilada i segura però paradoxalment cada cop més atemorida i poruga. Explora com funcionen les ciberguerres entre països i com els ciutadans, en tant que usuaris, estan exposats a la ciberdelinqüència creixent.
Altres
Durada: 40'
00.45
Tria 33
Jofre Font parla amb el cantant i compositor Joan Miquel Oliver, que el 7 d'abril publica el seu nou disc, Atlantis. A continuació, Lluís Marquina proposa una selecció de música feta sense instruments.
Altres
Durada: 15'
01.00
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 60'
02.00
El Faro, cruïlla de camins
A la Irene no li prova que el Gonzalo i la Patricia hagin anat a fer paracaigudisme. A casa dels Muñoz, el retorn de la Rosa revoluciona Los Samanes.
Sèries
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'aula
Arturo Blasco Quartet. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Bullfrog Electric Blues Experience. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Tiziana. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 51'
05.51
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 9'