Franja La 2

Dimarts, 28 març de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Norteamérica
Forajidos y esqueletos
Aquesta sèrie documental porta a un viatge a través d'alguns llocs de l'Amèrica del Nord.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Ganges
El río de la vida
Sèrie documental que recorre el riu Ganges, a l'Índia.
Documentals
Durada: 70'
09.00
España en comunidad
Cisneros en Illescas
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou La aventura del agua: El hombre y su agua: La sobreexplotación de los recursos del agua mediante la urbanización, la agricultura intensiva y la deforestación modifica su ciclo natural, con consecuencias impactantes en el medioambiente que provocan tormentas e inundaciones sin precedentes.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Mañanas de cine: El hombre tranquilo
Sean Thorton, un boxejador nord-americà, torna a la seva Irlanda natal per recuperar la seva granja i escapar-se del seu passat. Allà s'enamora d'una noia alegre, tot i que per aconseguir-la ha de lluitar contra els costums locals, inclosos el pagament d'un dot i l'oposició del temperamental germà de la seva promesa.
Pel·lícules
Durada: 130'
14.00
El hombre y la tierra: serie canadiense
Inclou Operacion caribú i Gran fauna canadiense
Documentals
Durada: 60'
15.00
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou La gran sequía: La vida en el horno i Norteamérica: Al descubierto: Filmar toda la intensidad de Norteamérica, enfrentarse a los elementos, formaba parte del trabajo del equipo. Se puso a prueba al mejor equipo del mundo de filmación para lograr capturar el lado más salvaje y espectacular del continente.
Documentals
Durada: 90'
17.50
Documenta2
Inclou La ciudad perdida de los gladiadores
Documentals
Durada: 55'
18.45
Paraísos cercanos
Turquía, clamor y silencio
Els banys turcs, el gran basar i el Bòsfor són el començament d'aquest viatge. D'allà el programa va fins a Afrodisias, la ciutat romana, i acomiaden el recorregut els paisatges de la Capadòcia.
Documentals
Durada: 60'
19.45
Tips
L'espai se centra en diversos casos d'innovació radical en temes de turisme de la mà de Xavier Verdaguer. Al programa també es presenten projectes d'arquitectes que busquen models sostenibles de construcció. A més, s'ensenyen les tendències de la moda d'aquesta primavera i estiu, es mostra com elaborar una corona d'ous de Pasqua i com preparar gratinat de patates i nous.
Altres
Durada: 70'
20.55
Oficiorama
Panorama dels oficis del futur.
Altres
Durada: 25'
21.20
Página 2
Ignacio Martínez de Pisón
Avui s'entrevista Ignacio Martínez de Pisón, que parla de la seva nova novel·la, Derecho natural. Altres protagonistes del programa són el dramaturg Antonio Buero Vallejo, Ian Gibson i Imma Ávalos.
Altres
Durada: 35'
21.55
Historia de nuestro cine: Madrugada
Poc abans de morir, el Mauricio, un artista plàstic ric i famós, intenta revelar quelcom a l'Amalia, la seva esposa. La jove aprofita l'enemistat del pintor amb la seva família per esbrinar el sentit de les seves últimes paraules.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.25
Conecta con el mercado
Catar
Es parla de les empreses espanyoles que s'assenten a Qatar, utilitzant tecnologia innovadora i models de formació de professionals que són demandats als Emirats Àrabs.
Altres
Durada: 50'
00.15
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.40
Documentos TV
Inclou Secuestrados por Corea del Norte
Documentals
Durada: 65'
01.45
Versión española: Ingrid
Després de la seva ruptura matrimonial, l'Àlex s'instal·la a la seva nova casa. La veïna, l'Ingrid, és una artista de 23 anys. Concerts, performances, festes i exposicions són habituals en una casa on regna una atmosfera fascinant de llibertat. Entre tots dos s'estableix una amistat peculiar.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.20
Conciertos de Radio 3
El Twanguero. Considerat un dels millors guitarristes del món i guanyador d'un Grammy llatí, El Twanguero presenta el seu nou àlbum, Carreteras secundarias.
Altres
Durada: 35'
03.55
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 125'