Franja La 1

Dimarts, 28 març de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Pimientos rellenos de marisco y arroz al revés
Avui els Torres proposen pebrots del piquillo farcits de marisc embolicats en pasta de full i un arròs de peix amb una elaboració diferent, a l'inrevés.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Acacias 38
L'Elvira es nega a casar-se amb el Demir i s'enfronta al seu pare. Mentrestant, la Celia està motivada a continuar amb la seva nova vida amb els Tintes Albora. La Cayetana, per la seva banda, demana a l'Úrsula que la posi en contacte amb Elena Pérez-Casas, la dona que va atacar el Mauro.
Sèries
Durada: 60'
17.25
Seis hermanas
Cabeza hueca
La Celia descobreix que la Cata està treballant a Costuras Pavón i s'enfada per tenir-la enganyada. Mentrestant, el Carlos continua en xoc després de tornar de la guerra i el Cristóbal recomana internar-lo en un sanatori mental. La Cándida, per la seva banda, vol impedir que la Marina continuï parlant amb el seu fill.
Sèries
Durada: 60'
18.25
Centro médico
A través de set actors, que fan el paper de cinc metges i dues infermeres, es recreen dues històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 60'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 40'
22.45
iFamily
Kike, ja instal·lat a casa, continua amb la seva afició al joc. Mentrestant, l'África ajuda els seus germans a preparar l'aniversari de l'Ana. Finalment, de forma inesperada, els diners que havien estalviat per al regal desapareixen i totes les mirades apunten al Kike.
Sèries
Durada: 75'
00.00
Comando actualidad
Inclou Huertos del mar, De pata negra i Siempre a dieta: Un de cada quatre espanyols pateix sobrepès. La dada es dispara fins al 43% si es parla de nens, una situació qualificada d'alarmant pels especialistes.
Altres
Durada: 165'
02.45
FIFA World Cup Russia 2018
Fase de classificació. Jornada 14. Només quatre de les deu seleccions que actualment disputen la Conmebol es classificaran de manera directa per disputar a Rússia el pròxim Mundial. La selecció brasilera arriba a aquesta trobada amb la plaça gairebé assegurada després de golejar Uruguai la passada jornada, mentre que Paraguai manté opcions de classificació després de fer el mateix davant de Colòmbia. Comentaristes: Albert Font i Thiago Arantes. Des de l'Arena Corinthians.
Esports
Durada: 110'
04.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 85'