Programació TV3

Dissabte, 23 setembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 465'
13.45
Zona zàping
Es treu punta a la discussió que van tenir Neymar i Cavani pel llançament d'un penal. També es pot veure el pentinat més obscè del món del futbol i la paulinhomania que s'ha desfermat entre els aficionats del Barça. A més, es fa una passejada per la Puerta 55 del Bernabéu per esbrinar com estan els ànims després de la derrota contra el Betis.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: 127 hores
La veritable història de l'alpinista Aron Ralston, una aventura de supervivència extraordinària en la qual el protagonista ha de salvar-se a si mateix després de quedar-se amb un braç immobilitzat pel despreniment d'una roca en un canó aïllat de Utah. Durant cinc dies, el Ralston examina la seva vida i sobreviu a les adversitats per descobrir finalment que té el coratge i els mitjans suficients per alliberar-se a si mateix.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Salvem el soldat Ryan
Després del desembarcament de Normandia, en plena Segona Guerra Mundial, un grup de soldats americans ha de dur a terme una perillosa missió: salvar el soldat James Ryan. Els homes de la patrulla del capità John Miller han d'arriscar les seves vides per trobar El soldat, els tres germans del qual han mort a la guerra.
Pel·lícules
Durada: 185'
20.20
Ja t'ho faràs
Rafel Vives elabora un fruiter, un llum i un organitzador, amb plats i bols metàl·lics. Posteriorment, el presentador visita un taller on s'ensenya l'art de la restauració de mobles.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Es posa a debat la legalitat vigent, l'obediència i la desobediència, i el desplegament policial a Catalunya. Per analitzar aquests temes, Ricard Ustrell parla amb Joan Tardà, diputat d'ERC, i Javier Nart, eurodiputat de Cs. També participen en el programa el periodista Josep Cuní i l'extinent Luis Gonzalo Segura.
Altres
Durada: 145'
00.25
Gol a gol
El programa fa un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió, posant especial atenció als equips catalans com el Barça i l'Espanyol i també als que juguen a la divisió de plata, Girona, Nàstic i Reus.
Esports
Durada: 70'
01.35
Pel·lícula: Chappie
Tots els nens que arriben al món ho fan plens de promeses i el Chappie, més que cap altre: és talentós, especial, un prodigi. Hi ha una cosa que el Chappie fa diferent de la resta: és el primer robot amb intel·ligència artificial. Per això, s'ha d'enfrontar a forces que intenten assegurar-se que sigui l'últim de la seva espècie.
Pel·lícules
Durada: 105'
03.20
Ritmes a l'aula
Kibo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.50
Cava de blues
JG Acoustic Gang. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 50'
04.40
Fusió i swing a l'estudi
Clara Luna. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.25
Ritmes a l'estudi
Triphassic. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 35'