Programació La 2

Dissabte, 23 setembre de 2017
06.00
Pequeños universos: el universo escondido
Sèrie documental sobre la flora i fauna de la Península Ibèrica, que aprofundeix en el tractament dels microecosistemes més representatius i més propers a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Día de la Música 2017. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.30
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 20'
10.50
España a ras de cielo
Ciudades para todos
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
El programa estrena temporada analitzant els atemptats de Barcelona i Cambrils. També ensenya exemples innovadors per millorar les condicions de vida de les persones amb problemes mentals i reflexiona sobre la frase que diu que cal creure en un mateix. A més, viatja fins a Lumbier, a Navarra, per conèixer una empresa que dóna feina a persones en procés d'integració social i laboral.
Altres
Durada: 30'
12.20
Red Natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
12.50
Héroes invisibles
México
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 60'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 80'
15.10
Deportes a tope
En 1985, la saltadora española de vallas María José Martínez Patiño no superó una prueba genética de verificación de sexo de la Universidad de Kobe. Ella luchó contra las autoridades médicas y atléticas para demostrar lo discriminatorio que era su descalificación desde el punto de vista científico.
Esports
Durada: 25'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Linajes i Asesinos natos
Documentals
Durada: 90'
17.50
80 cm
Torcal y caminito
El Torcal va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO el 2016. La serra d'Huma, a la vall d'Abdalajís, és una zona ideal per a escaladors i parapentistes. La recent rehabilitació del Caminito del Rey garanteix la seguretat dels senderistes, sense perdre gens d'emoció.
Documentals
Durada: 35'
18.25
Un país magico
(Nou en emissió.)
Altres
Durada: 60'
19.25
Los maestros del arroz
L'arròs és un dels aliments bàsics de major consum. Pot semblar un producte simple en aparença, però requereix un treball esgotador. Aquest treball viatja a través de la cultura de l'arròs, fortament arrelada a l'Àsia, i descobreix els costums locals al voltant d'aquest cereal.
Documentals
Durada: 55'
20.20
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
El caso Protheroe
La secretària del director d'una gran agència de publicitat apareix penjada al vestíbul de l'empresa. L'autòpsia revela que va ser violada i estrangulada i que es va intentar fer passar per un suïcidi. Per investigar el cas, l'Alice aconsegueix entrar a treballar com a secretària al lloc vacant.
Sèries
Durada: 100'
22.00
El cine de La 2: El cuarteto
La residència per a músics retirats Beecham és un formiguer: circula el rumor que aviat acollirà un nou hoste i que es tracta d'algú famós. Per a Reginald Paget, Wilfred Bond i Cecily Robson és només una tafaneria més fins que descobreixen que el nou inquilí és la seva excompanya de quartet, Jena Horton, la carrera com a solista de la qual va acabar no només amb la seva gran amistat, sinó també amb el seu matrimoni amb el Reggie.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
La noche temática
Inclou Pin-ups, la revancha de un sex symbol i El sexo en los cómic
Documentals
Durada: 110'
01.20
La sala Guggenheim
Bill Viola
Programa sobre les activitats que desenvolupa el Museu Guggenheim de Bilbao.
Altres
Durada: 35'
01.55
Pel·lícula: Los paraísos perdidos
La filla d'un intel·lectual republicà mort a l'exili torna a casa seva, situada en un poble castellà, per fer-se càrrec del vast llegat cultural del seu pare. La seva tornada suposa la trobada amb una Espanya que no és com s'imaginava.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.30
Grandes diseños
El Simon i la Jasmine volen portar una vida alternativa construint una casa familiar, amb materials de l'entorn i reciclats, a Lammas, un llogaret ecològic a l'oest de Gal·les.
Documentals
Durada: 40'
04.10
Patrimonio de la Humanidad
Santuario de flora y fauna de Malpelo
L'illa de Malpelo es troba a l'oceà Pacífic, prop de l'equador, a Amèrica del Sud. Aquesta illa és com un oasi enmig de l'oceà. La zona s'assenta sobre un volcà i està plena de coves submarines.
Documentals
Durada: 25'
04.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 85'