Programació 8tv

Dissabte, 23 setembre de 2017
07.00
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 35'
13.35
¡Llama a la comadrona!
Una jove infermera de bona família anomenada Jenny Lee ha de deixar enrere una educació exquisida, viatges a París i la seva plàcida vida al camp anglès quan arriba a treballar a un dels barris més pobres de la ciutat de Londres.
Sèries
Durada: 125'
15.40
Els misteris de Mary Higgins Clark
Li agrada la música, li agrada ballar
L'Erin i la Darcy, íntimes amigues des de fa anys, es traslladen a Nova York. Mentre la primera aconsegueix destacar com a dissenyadora de joies, la segona comença una prometedora carrera com a decoradora. Un dia decideixen ajudar una coneguda amb un documental sobre contactes sentimentals. Poc després, l'Erin apareix morta en un moll abandonat de Manhattan. Desesperada, la Darcy decideix quedar amb tots els homes que s'havien citat amb l'Erin per descobrir l'assassí. El que no sap és que ella pot ser la següent víctima d'un assassí implacable.
Sèries
Durada: 95'
17.15
Pel·lícula: Asesinato en Guérande
Després d'una investigació rutinària en un cementiri, la Marie descobreix al fons d'un nínxol amb les portes forçades, el cap d'un home, fredament degollat, sobre el taüt d'una jove morta fa 15 anys.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.55
Life
5 litros
Narra les investigacions de Charlie Crews, un policia condemnat a 12 anys de presó per un crim que mai va cometre. Un cop absolt i reintegrat al Departament de Policia de Los Angeles ha de fer front al crim i descobrir les claus de la conspiració de la qual va ser víctima.
Sèries
Durada: 185'
22.00
Gran cinema: Asesinato en Bayona
El cos torturat d'una dona és trobat a San Juan de Luz. La capitana Marie Daguerre inicia una investigació acompanyada del comandant Becker.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Els misteris de Mary Higgins Clark
Un dia de sort
Tenir el tiquet guanyador del pot de loteria és el millor que li podria haver passat a Bill Regan, fins que apareix mort amb les butxaques buides. Una amiga segueix els seus passos per saber què ha passat, cosa que la condueix cap al seu propi marit.
Sèries
Durada: 90'
01.20
Monk
El Sr. Monk no ve nada
En un parc de bombers, el Rusty, un bomber retirat, porta entrepans per als seus companys. El dinar és interromput per Adrian Monk, que arriba amb una capsa plena de detectors de fum. Just en aquest moment, sona l'alarma de l'estació. El capità informa el Monk que no tenen temps per comprovar els seus detectors: s'ha produït un incendi en una casa propera. Malgrat les protestes del detectiu, l'equip de bombers es puja al seu camió i abandona l'estació, amb la sirena posada.
Sèries
Durada: 50'
02.10
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 260'