El nou fitxatge del Girona
Girona
Girona

Krejci: “Jugar la Champions ha tingut un gran impacte a l’hora d’escollir”

El Girona ha fet oficial aquesta tarda el fitxatge de Ladislav Krejci, el primer reforç per la temporada 2024/25 en què els gironins jugaran la Champions. El central txec, que jugarà l’Eurocopa amb...

Sara Muñoz Navarro

Troglodites al volant

Oriol Robiro Prat

Aleix, t’ho has guanyat

Toni Brosa

‘Recalculant’

Imma Merino

Tennis radiat

Kylian Mbappé amb França
Futbol
Eurocopa

L’Eurocopa ja és aquí

Aleix Garcia, passant la revisió mèdica, ahir, amb el Bayer Leverkusen
Girona
Girona

La primera sortida

L’equip i l’afició , celebrant la classificació per a la Champions després de guanyar el Barça
Girona
Girona

La Champions anirà a part

Les campiones, amb el trofeu
Hoquei patins
OK Lliga

El Palau torna a regnar

Sergi Panadero
Hoquei patins
OK Lliga

L’última final de Panadero

Alcaraz encapçala el relleu
Més esport
Tennis

Alcaraz encapçala el relleu

Avui fa...

1925
Barça
Xiulada a la 'Marcha real' i suspensió del Barça Els aficionats del Barça xiulen la Marcha real durant un partit d'homenatge a l'Orfeó Català que el Barça juga contra el Júpiter al camp de les Corts. La xiulada provocarà un gran enrenou i que, finalment, el 24 de juny les autoritats espanyoles decretin la suspensió de totes les activitats del Barça durant sis mesos. Joan Gamper es veu obligat a deixar la presidència del Barça i se li prohibeix cap vincle amb el club. Gamper s'exilia temporalment a Suïssa.
FOTO: L'ESPORTIU
2009
Bàsquet
Pau Gasol és campió de l’NBA amb els Lakers Pau Gasol va completar el seu palmarès amb la conquesta del títol de campió de l’NBA. I ho va fer sent un home clau en un equip històric, els Lakers de Los Angeles. Els Lakers es van assegurar el títol en guanyar a la pista dels Orlando Magic (86-99) el cinquè partit de la sèrie final. Gasol va contribuir a la victòria definitiva del seu equip amb 14 punts i 15 rebots en 42 minuts. Pau Gasol era campió en la seva novena temporada a l’NBA. Va jugar als Memphis Grizzlies del 2001 al 2008 i va arribar a Los Angeles la temporada 2007/08, en què va perdre la final contra els Celtics.
FOTO: EFE
2009
Automobilisme
Marc Gené guanya les 24 hores de Le Mans Marc Gené es va convertir en el primer pilot català a guanyar les 24 Hores de Le Mans. El vallesà va fer equip amb Alex Wurz i David Brabham al volant d’un Peugeot 908 HDi, en una cursa en què el seu equip va manar a partir de la sisena hora. Peugeot va fer el doblet i va trencar la ratxa de victòries consecutives que havia aconseguit Audi des de l’any 2000.
FOTO: PEUGEOT SPORT