Ferran Jutglà, autor del primer gol del duel
SELECCIONS
Més futbol

Taules entre Catalunya i Panamà a la Nova Creu Alta (2-2)

La selecció catalana masculina, que feia dos anys que no disputava un partit, ha reaparegut aquesta tarda a l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell per jugar un amistós davant Panamà. L’equip...

Míchel, amb el guardó
Girona
Girona

Més merescut, impossible

Yan Couto, Dovbyk i Savinho, en l’anunci oficial de l’acord amb Etihad Airways
Girona
Girona

Del territori cap al cel

Joan Oriol durant el partit contra el Barça Atlètic
Futbol
1a divisió FEF

Joan Oriol renova amb el Nàstic fins al 2025

Avui fa...

1985
Futbol
Trenta-nou morts a l’estadi Heysel abans de la final de la copa d'Europa Trenta-nou morts i més de sis-cents ferits en els incidents d’abans de la final de la copa d’Europa a l’estadi Heysel de Brussel·les. Les agressions dels aficionats del Liverpool als de la Juventus provoquen una allau de seguidors que volien fugir i la majoria de les víctimes moren asfixiades. La UEFA decideix que la final es jugui. La Juventus guanya 1-0.
FOTO: EFE
2011
Hoquei sobre patins
El Voltregà guanya la segona copa d'Europa amb un gol d'or El CP Voltregà guanya per segona vegada la copa d’Europa femenina. Derrota el Biesca Gijón 2-1 amb un gol d’or de Carla Giudici en la final que es disputa a la localitat alemanya de Weil am Rehin.
FOTO: DANIELA BUCH
1955
Rugbi
La USAP aconsegueix el primer doblet campionat-copa La USAP guanya la Challenge Yves-du-Manoir –la copa- en derrotar el Mazamet (22-11)  en la final que es juga a l’Stade Wallon de Tolosa de Llenguadoc i aconsegueix el doblet després d’haver guanyat també el campionat una setmana abans. La USAP fa cinc marques, dues transformacions i un cop de càstig.
FOTO: USAP