Mariona Caldentey.
Barça
Barça

Mariona Caldentey confirma que deixa el Barça

La decisió ha arribat: Mariona Caldentey no continuarà al Barça. La balear, que acabava contracte aquesta temporada, no renovarà i canviarà d’aires per marxar, segurament, a Anglaterra. Mariona...

Joan Laporta, durant l’entrevista emesa ahir a Barça One
Barça
Barça

Les explicacions de Laporta

Dovbyk i Blind seran a l’Eurocopa i Yan Couto, a la copa Amèrica
Girona
Girona

Els reptes no s’acaben

Braithwaite i Melamed, dos jugadors que han de ser importants en el ‘play-off’
Espanyol
Espanyol

Centrats en el ‘play-off’

Djokovic va caure diverses vegades dilluns
Més esport
Tennis

Djokovic es retira a París

Avui fa...

1993
Futbol
El Lleida torna a la primera divisió La Unió Esportiva Lleida torna a la primera divisió 43 anys després d’haver-ne baixat. Els lleidatans s'asseguren l’ascens a la màxima categoria i el títol de campions de segona A en vèncer el Badajoz 3-0 quan encara falten dues jornades per al final de la lliga. L’entrenador de l’equip és José Manuel Esnal, Mané.
FOTO: J. PORTA
1994
Tennis
Bruguera i Arantxa guanyen el mateix dia a Roland Garros Sergi Bruguera i Arantxa Sánchez Vicario guanyen els títols de Roland Garros amb unes hores de diferència. La pluja fa ajornar la final femenina fins diumenge. Bruguera derrota el basc Alberto Berasategui (6-3, 7-5, 2-6 i 6-1) i Sánchez Vicario, la francesa Mary Pierce (6-4 i 6-4). Bruguera revalida el títol que havia conquerit el 1993 i Arantxa havia guanyat el 1989.
FOTO: EFE
2010
Futbol
L’Espanyol revalida la copa femenina L’Espanyol revalida el títol de la copa femenina derrotant el Rayo Vallecano (3-1) en la final que es juga a Basauri. L’equip d'Òscar Aja es revenja així de la derrota contra les madrilenyes en la final de la lliga. Ane, Mery i Marta Torrejón marquen els gols de l’equip espanyolista, que guanya d’aquesta manera el cinquè títol de copa de la seva història.
FOTO: RCE ESPANYOL