Aitana Bonmatí durant l'acte.
Barça
Barça

Aitana: “Surten coses, però tinc un any de contracte”

Aitana Bonmatí, amb un acord amb Bimbo, ha presentat aquest migdia la Supercopa Bimbo 3de11 (que es disputarà el 29 de juny a l’Estadi Johan Cruyff). Una iniciativa que pretén fomentar la pràctica...

Jaume Arxer

L’èxit és una gran família

Francesc Espiga

Paul Auster, un dels nostres

Anna Puig Cantarero

Quinze anys en l’elit

Joan Martí

Malsons fins dilluns

Gonzalo Pérez de Vargas –a la imatge– i Emil Nielsen, tota una assegurança sota els pals del Barça
Més esport
Handbol
Gonzalo Pérez de VargasPorter del Barça

“Hi ha molts motius per confiar en aquest equip”

Mariona celebra un gol amb el Barça en la Champions
Barça
Barça

Un adeu dels que dolen

Gavi vol ser un jugador important per a Flick.
Barça
Barça

Gavi, a tota màquina

Gazzaniga fa un gest de ràbia en una acció del partit que el Girona va disputar sota la pluja contra el Betis a Montilivi
Girona
Girona

Perfeccionant el mur

Juan Carlos Martín disputa una pilota aèria amb Larin, en els quarts de final de la copa contra el Mallorca
Girona
Girona

Ja és part del cor

Avui fa...

2015
Barça
El segon triplet del Barça arriba a Berlín El Barça derrota la Juventus de Torí (3-1) en la final de la lliga de campions disputada a l’estadi Olímpic de Berlín i aconsegueix per cinquena vegada el màxim títol europeu. És la segona vegada que l’equip blaugrana fa el triplet. Rakitic, Luis Suárez i Neymar marquen els gols de l’equip de Luis Enrique. 70.442 espectadors assisteixen a la final.
FOTO: EFE
2009
Rugbi
La USAP torna a ser campiona 54 anys després La USAP de Perpinyà torna a guanyar el campionat de França després de 54 anys de sequera. L’equip nord-català culmina la temporada amb una victòria contra l’ASM Clermont (22-13) en la final que es juga a l’Estadi de França i que torna l’escut de Brennus, el Planxot, a Perpinyà. Jérôme Porical fa 14 dels 22 punts. És el setè títol de campió de la USAP, el primer des del 1955, quan va fer el doblet.
FOTO: AFP
2015
Hoquei sobre patins
El Palau és campió de lliga per primera vegada El Palau de Plegamans guanya per primera vegada l'OK Lliga femenina en l'última jornada del campionat. Derrota 7-1 l'Alcorcón i acaba superant d'un punt el Voltregà, l'anterior campió.
FOTO: ORIOL DURAN