Tsygankov celebra un gol en un partit d’aquesta temporada

Un fonament indispensable

Avui fa...

2002
Tennis
Albert Costa es corona a Roland Garros Albert Costa aconsegueix l’èxit més gran de la seva carrera en superar de manera inesperada el valencià Juan Carlos Ferrero en la final del torneig de Roland Garros. El jugador lleidatà, número 22 del món, sorprèn Ferrero amb una sortida fulgurant (6-1 i 6-0), sap resistir el retorn del seu rival (4-6) i sentencia el matx en el quart set (6-3), en 2 hores i 30 minuts.
2021
La selecció catalana planta cara als Estats Units La selecció catalana femenina perd contra la dels Estats Units (12-13) en el partit disputat a Manresa. L’equip de Nani Guiu i Jordi Valls va sempre a remolc -4-9 al descans-, però amb un últim quart espectacular (7-2) es queda a un pas de culminar la remuntada contra la doble campiona olímpica.
2007
Futbol
Tamudo frustra el Barça el dia que és el màxim golejador de la història de l'Espanyol Raúl Tamudo fa dos gols al Barça al Camp Nou (2-2) en la penúltima jornada de la lliga i es converteix en el màxim golejador de la història de l’Espanyol amb 111 dianes. L'empat deixa líder el Madrid i fa que el Barça no depengui d'ell per ser campió.