Gündogan, amb els seus companys
Futbol
Eurocopa

Musiala i Gündogan impulsen Alemanya als vuitens (2-0)

Grup A. L’amfitriona és la primera selecció classificada per a la següent fase

Anna Puig Cantarero

La fusió fa xof-xof

Joan Martí

Gol de Mbappé a Marine Le Pen

Frank Bayer

Menys Raphinha i més Rexach

Carles González

Anglaterra, impressionant

Abel Ruiz celebra un gol del curs 2023/24
Girona
Girona

Abel Ruiz, molt a prop

Avui fa...

2022
Futbol
El Girona guanya a Tenerife i torna a la primera divisió El Girona fa un autèntic partidàs a Tenerife, guanya 1-3 i torna a la primera divisió després de tres temporades de molta insistència i tossuderia a la segona divisió A. Un gol de Stuani de penal, un altre de José León en pròpia porteria i un d’Arnau deixen en no res el gol de l’empat provisional de Carlos Ruiz. En el partit d’anada a Girona, tots dos equips havien empatat 0-0.
FOTO: EFE
2022
Handbol
El Barça és el primer que revalida la Champions a Colònia El Barça fa més gran la seva història conquerint l’onzè ceptre europeu i revalidant la corona per primer cop en la fase final a Colònia, una fita sense precedents. Els blaugrana s’imposen en la tanda de penals després d’un duel sense treva amb el Kielce de Talant Duixebàev. El partit acaba 28-28; la pròrroga, 32-32, i en els penals l’equip d’Antonio Carlos Ortega s’imposa per 3-2. Gonzalo Pérez de Vargas atura el llançament d’Alex Duixebàev i Ludovic Fàbregas segella una tanda immaculada per als blaugrana.
FOTO: EFE
2022
Bàsquet
El Bàsquet Girona puja a la lliga ACB El Bàsquet Girona puja a l’ACB catorze anys després de la desaparició de l’Akasvayu Girona i de la marxa de Marc Gasol, llavors jugador del CB Girona i ara president i jugador del Bàsquet Girona, a l’NBA. L’equip aconsegueix l’ascens amb un triomf contra l’Estudiantes (60-66) en el partit decisiu de la final a quatre de la LEB Or i en un pavelló de Fontajau ple.
FOTO: LLUÍS ROMERO