Waterpolo

La primera sense Jennifer Pareja

Waterpolo. Comença la lliga femenina sense l'olotina, campiona de les set darreres edicions i retirada a l'estiu

Primer partit de lliga del Club Natació Sabadell, a casa contra el Sant Andreu aquest matí (11 h). És l'inici de la competició que té com a favorit el vencedor de les sis darreres edicions. I la primera que es jugarà sense Jennifer Pareja, retirada de la competició aquest estiu. L'olotina (1984) té nou títols en el seu farcit palmarès, set dels quals en aquesta dècada i consecutius; des del 2010, quan va ser campiona, màxima golejadora i millor jugadora amb el Mediterrani. Aquell any va fitxar pel Sabadell, amb qui ja va guanyar la lliga el 2004 i el 2005. El 2006 el conjunt vallesà va ser segon i Pareja, màxima golejadora i millor jugadora. L'estiu del 2006 va fitxar pel Mediterrani, el seu tercer club des que el 1999 va iniciar la seva trajectòria professional a casa, amb el CN Olot –del 2001, després de debutar amb la selecció estatal absoluta, al 2003, va jugar al CN Sant Feliu–. A Barcelona no va guanyar la lliga fins al quart any, l'últim. Abans, havia estat dos cops tercera amb l'equip i màxima golejadora (2007 i 2009) i un cop segona (2008).

La millor

Jennifer Pareja va tocar sostre el 2013. Campiona de la copa d'Europa per segon cop a Eger (Hongria) –el primer títol va ser el del 2011 a Sabadell i després van venir els del 2014 i 2016, també a casa– i escollida millor jugadora de la final a quatre, va ser distingida amb el guardó de millor jugadora europea (LEN) i mundial (FINA). El 2013 també va guanyar el mundial a Barcelona, l'any després de la plata olímpica a Londres.

LES XIFRES

9
lligues
té Jennifer Pareja en el seu palmarès, vuit amb el Sabadell i una amb el Mediterrani
4
clubs
ha defensat al màxim nivell des del 1999: Olot, Sant Feliu, Sabadell i Mediterrani
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)