Nàstic

Powel i Eloy Gila, els referents inesperats del Nàstic

Powel i Eloy Gila van arribar al Nàstic l'estiu passat sense fer gens de soroll però entre tots dos ja han marcat 15 gols, més de la meitat dels que ha fet tot l'equip (29), i la majoria decisius

13
PARTITS
dels 21 en què el Nàstic ha marcat, han tingut Powel o Eloy Gila com a golejadors.

Berry Powel i Eloy Gila, amb un gol cada un diumenge contra l'Alcorcón, van permetre al Nàstic obtenir un triomf vital per a la salvació i van confirmar un cop més que són els davanters més en forma de l'equip. De fet, ho estan sent tota la temporada, ja que són els dos màxims golejadors del conjunt tarragoní i han marcat més de la meitat dels gols de l'equip, que en té 29. Amb el que va servir per obrir la llauna contra l'Alcorcón, Powel ja n'acumula deu i s'acosta a la quantitat de 12 que va pronosticar. Per la seva banda, Eloy Gila, que també va marcar la setmana passada al camp de l'Osca, n'ha fet cinc i confirma, no només amb gols sinó també amb joc, que està plenament capacitat per ser titular.

El Nàstic ha tret molt profit en forma de punts dels gols que han marcat Powel i Eloy Gila i així ho confirmen les dades. Menys en el debut de Joan Carles Oliva, la jornada 16 al camp del Granada (6-1), en què el gol dels grana el va fer Eloy Gila, i en la 26 al Nou Estadi contra el Celta (1-2), en què el gol del Nàstic el va marcar Powel, sempre que o l'un o bé l'altre han vist gol, el Nàstic ha guanyat o ha empatat. Els màxims golejadors del conjunt grana, doncs, estan sent la millor assegurança d'èxit al llarg de gairebé tota la temporada.

El més sorprenent és que abans que comencés el curs, ni Powel ni Eloy Gila estaven destinats a tenir un paper tan protagonista com el que ja han adquirit fa temps. Nascut a Sabadell fa 22 anys, Eloy Gila va aterrar a Tarragona procedent del Gramenet per reforçar teòricament el filial, la Pobla de Mafumet. Però després de fer la pretemporada amb el Nàstic, Luis César li va donar l'alternativa en el primer equip i no va dubtar a fer-lo debutar a segona A ben aviat. Ara, Oliva tampoc dubta a elogiar el jove davanter, que cada vegada està més consolidat en l'equip, passant al davant d'altres companys amb més nom i currículum. Gairebé el mateix es pot dir de Berry Powel, que tot i tenir 30 anys –en farà 31 dilluns– i una llarga trajectòria, va aterrar al Nàstic gairebé com un desconegut i a poc més d'una setmana perquè s'acabés el termini per inscriure fitxatges. De fet, el d'Utrecht va estar entrenant-se durant un parell de dies a prova –unes setmanes abans també havia estat a l'Albacete però el club manxec el va acabar descartant– fins que la direcció esportiva del Nàstic li va donar el vistiplau. Ara, ningú dubta de l'encert d'aquella decisió.

ELS SEUS GOLS

Berry Powel
J2
Nàstic-Girona (2-0) 2 gols
J7
Cartagena-Nàstic (2-2) 1 gol
J14
Alcorcón-Nàstic (1-1) 1 gol
J24
Nàstic-Salamanca (2-0) 1 gol
J25
Rayo-Nàstic (1-1) 1 gol
J26
Nàstic-Celta (1-2) 1 gol
J27
Xerez-Nàstic (1-2) 1 gol
J30
Nàstic-Numància (1-0) 1 gol
J35
Nàstic-Alcorcón (2-0) 1 gol 34 partits jugats (33 de titular), 2059 minuts i 10 gols marcats.
Eloy Gila
J8
Nàstic-Barça B (1-1) 1 gol
J11
Tenerife-Nàstic (0-2) 1 gol
J16
Granada-Nàstic (6-1) 1 gol
J34
Osca-Nàstic (1-1) 1 gol
J35
Nàstic-Alcorcón (2-0) 1 gol 28 partits jugats (8 de titular), 950 minuts i 5 gols marcats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)