2a divisió FEF

El Santboià, per la mínima

Torneig d'Històrics. Serà el que jugarà contra el Badalona en la primera semifinal després d'haver guanyat el Prat i el Júpiter, tots dos per 1 a 0. Avui, a Sant Andreu, Vilafranca i Mollet

El Badalona ja coneix el rival que tindrà divendres després que el Santboià sortís guanyador del triangular contra el Prat i el Júpiter. Els homes de Miguel López van jugar el primer i el tercer partit i en tots dos van vèncer per la mínima, 1 a 0. En el primer enfrontament, contra els del Prat, Jordi Martínez va culminar un contraatac que va néixer a les botes de Del Moral; l'extrem la va cedir a Reyes, que va connectar amb el Cueta per donar la victòria al seu equip.

En el tercer partit, Reyes, fitxat pel Vilafranca aquest estiu, va tornar a ser protagonista perquè va classificar en el darrer minut del matx el Santboià amb un gol de cap. El davanter va rematar una pilota penjada a l'àrea del Júpiter quan tot l'equip estava bolcat buscant el gol de la victòria i la classificació.

Sorpresa grisgrana

Entremig, el Júpiter va guanyar el Prat per 0 a 2 amb gols de Elhadji, que va definir bé a la sortida d'Alberto, i de Romo, que va clavar un xut des de 30 metres que va sorprendre el porter pratenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)