Territorial

Unes semifinals de bronze

Torneig d'Històrics. L'Hospi és el quart equip de segona B que es classifica per avui, en què esperen Badalona, Llagostera i Prat

L'HOSPITALET2

JÚPITER1

JÚPITER0

ASCÓ1

l'hospitalet0

ascó0

Ple (4/4) d'equips de segona B que estaran en les semifinals d'avui del Torneig d'Històrics. L'Hospitalet, que jugarà avui contra el Prat, va ser l'últim de classificar-se després de desfer-se del Júpiter i d'empatar sense gols contra l'Ascó en una jornada en què el riberenc Pol Llonch va ser designat com a millor jugador.

En cinc minuts del primer partit contra el Júpiter, els homes de Martín Posse ja havien inaugurat el marcador gràcies a Bebo Akinsola. El domini riberenc contra un rival de primera catalana era força clar per bé que Mario va fer el segon aprofitant una jugada col·lectiva. A poc a poc, el Júpiter es va anar entonant i després del gol de Makay va tenir oportunitats per empatar.

Bona imatge de l'Ascó

En el següent partit, l'Ascó va deixar noquejat el Júpiter tot just en el minut 4 de joc amb una diana d'Ermengol.

Per classificar-se, els ebrencs necessitaven una victòria contra l'Hospitalet però l'empat sense gols va romandre en un partit amb poques ocasions.

Per la jornada d'avui, el Badalona-Llagostera serà a les 18 h i el Prat-l'Hospi, a les 20 h.

JÚPITER: Dani (Gabri, 20'), Taka (Rubèn, 33'), Cristhian, Serrano, Sergio, Isra, Remo (Elhadji, 40'), Eric Ruiz, Carlos Vidal, Àlex i Gatell. ASCÓ: Sergi, Gerard Roca, Denis Coch, Edu Vives, Edgar, Gabernet, Ermengol, Virgili, Sangrà, Giribet i Juanma. GOLS: 1-0 (4') Ermengol. ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Al grisgrana Carlos Vidal; i a l'ebrenc Sergi.
L'HOSPITALET: Álex Sánchez, Peque, Moussa, Alan, Valentín, Pau Senent, Pol, Iván Salvador, Akinsola, Mario Roque i Oriol Codina. JÚPITER: Gabri, Carlos, Javi, Eric, Ruben, Poche, Makay, Geri, Elhadji, Silva i Mechi. GOLS: 1-0 (5') Akinsola. 2-0 (20') Mario. 2-1 (39') Makay. ÀRBITRE: García Peñacoba. T.G.: Als riberencs Mousa i Pol.
L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Viale, Moyano, Mousa (Valentín, 21'), Fragoso, Pau (Pol, 21'), Manel, Canario, Pedro i Carreño. ASCÓ: Sergi, Gerard Roca (Denis, 23'), Edu Vives, José Ramon, Edgar (Gabernet, 23'), Ermengol (Alis, 23'), Pijuan, Sergi Moreno, Juanma (Ripoll, 18'), Pere i Egea. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: Cap.