ACB

Mallet signa dos anys de base i un de tècnic ajudant

Lliga Endesa. El nou base de la Penya, que torna allà on va ser artífex de la copa del Rei i la copa ULEB del 2008, ha tancat un contracte molt peculiar

Demond Mallet, un dels jugadors que més bon record van deixar pel seu pas pel Joventut, torna a la Penya sis anys després. I ho fa amb un contracte molt peculiar, perquè la seva prioritat era tornar a Badalona i poder viure a Barcelona, on té grans records. Tant és així, que el jugador, que ha jugat una mitjana de 35 minuts per partit, ha acceptat una oferta que és una tercera part del que cobrava al Charleroi. A més, les seves ganes de fer arrels a Badalona són tan grans que en el contracte ha signat per dues temporades com a jugador i una tercera com a tècnic ajudant del primer equip, un fet anecdòtic i molt peculiar però que era la seva petició per acceptar una oferta molt a la baixa com la que ha signat.

El nord-americà prové de l'Spirou Charleroi de Bèlgica, on ha jugat també l'Eurolliga fa dues temporades. Mallet va formar parella a la Penya al costat de Ricky Rubio i va ser un dels artífex d'un dels millors anys de la història de l'entitat quan es va guanyar la copa del Rei de Vitòria i també la ULEB el 2008. Amb el Charleroi, Mallet ha fet aquest any una mitjana de 12,4 punts i 3,7 assistències a la ULEB, mentre que en la competició belga ha arribat fins als 18 punts, 2,1 rebots i 3,3 assistències. Una de les principals armes del base és el tir exterior sobretot el triple, en què ha mantingut un 44,4% des de la línia de 6,75 m. L'acord amb Mallet és per a les dues pròximes temporades i als seus 36 anys podria retirar-se ja a Badalona quan acabi el seu contracte. El club ara centra els seus esforços a trobar el quatre que substitueixi Shurna, mentre que amb Savané i Miralles la continuïtat està assegurada.

Barrera no va cedit

Una decisió d'última hora és que el jove Àlex Barrera continuarà a Badalona. S'havia pensat en una cessió per tenir més minuts i créixer en un altre equip, però a hores d'ara està descartada la seva sortida.

Vidal signa per dues temporades

L'ESPORTIU

L'altre fitxatge imminent és el de Sergi Vidal. El badaloní ja té un acord per a les dues pròximes temporades. L'entesa és total i només falta la confirmació per part del club. El joc exterior només quedaria pendent del base suplent i també del recanvi per Shurna. Interessa Nacho Martín però ara és massa car.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)