Barça

“A Barcelona segur que pensen que he d’anar a la presó amb Puigdemont”

Sergio Ramos. El central sevillà va tornar a estar molt desafortunat a la zona mixta quan va ser preguntat per l’agressió a Luis Suárez que només va ser castigada amb targeta groga

Sergio Ramos acostuma a estar més desafortunat que encertat quan li toca parlar davant dels micròfons i ahir ho va tornar a confirmar amb unes polèmiques declaracions, totalment fora de lloc, quan va ser preguntat a la zona mixta per l’agressió a Luis Suárez, una acció ja ben avançada la segona part, amb encara 0-1 en el marcador, i que només va ser castigada per Sánchez Martínez amb targeta groga. “A Barcelona segur que pensen que he d’anar a la presó amb Puigdemont. No tinc intenció de donar un cop a Luis Suárez”, va comentar el central del Madrid, que a més de mostrar el seu mal perdre, també va parlar del que significa la derrota del seu equip i la distància que els separa del lideratge: “Marxem doblement afectats pel fet de tractar-se d’aquest partit. Estem obligats a lluitar fins al final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)