Barça

El Tottenham es refà fent els deures contra el cuer

Rivals en la Champions. Els londinencs superen el Cardiff a Wembley amb un gol de Dier i el PSV tampoc falla (4-0); l’Inter juga avui a fora

Tres dies després de ser golejat a Wembley pel Barça en la Champions, el Tottenham Hotspur es va refer al mateix escenari derrotant el Cardiff City, cuer de la Premier League, gràcies a un únic gol d’Eric Dier, suplent dimecres, abans dels primers deu minuts de joc. L’expulsió, quan faltava mitja hora, del visitant Ralls, amb vermella directa, va facilitar les coses als de Pochettino, que amb aquest triomf, el tercer consecutiu en el campionat domèstic, se situen momentàniament tercers en la taula, en espera del que faci avui el Chelsea al camp del Southampton.

Per la seva banda, l’altre rival del grup de Champions del Barça que va jugar ahir, el PSV Eindhoven, va golejar al seu estadi el VVV Venlo i reforça una mica més el lideratge, amb un ple de 24 punts. Hirving Lozano va obrir la llauna passada la primera mitja hora i va fer el 4-0 definitiu de penal en el temps afegit. Entremig, també van marcar De Jong i Gutiérrez.

Visita senzilla de l’Inter

El que serà el següent rival del Barça en la màxima competició continental, l’Inter de Milà, que visitarà el Camp Nou el 24 d’octubre i té els mateixos punts (6) que els blaugrana, juga avui (20.30 h) al camp de l’SPAL, catorzè. Els neroazzurri, en el millor moment des que va començar el curs, buscaran encadenar la sisena victòria entre lliga i Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)