Barça

El Barça vol aprofitar-se d’un Inter necessitat

Youth League. El juvenil blaugrana té una bona oportunitat de fer un pas endavant cap a la classificació per als vuitens de final (16 h)

Després d’empatar en la darrera jornada en la visita al camp del Tottenham, el Barça intentarà tornar al camí del triomf en el retorn al confort del Miniestadi (16 h, Mov. Liga de Campeones). Una victòria que, en cas de produir-se, deixaria el Barça molt ben situat de cara a la classificació per a la fase següent i l’Inter pràcticament descartat en la lluita pel primer lloc. I és que els italians arriben a la cita amb només un punt en les dues primeres jornades, una situació que, segons el tècnic blaugrana, Denis Silva, afavoreix el seu equip: “Són un equip típic italià: molt físics, saben defensar i surten molt bé al contraatac. Però amb la necessitat que tenen de sumar esperem que no vinguin aquí a tancar-se i que ens pressionin més a dalt. Això afavoriria la nostra idea de jugar per dins i ens permetria atacar molt més còmodament.”

Per al partit, Silva tornarà a disposar de jugadors del Barça B –Monchu, Guillem i Abel Ruiz es van entrenar ahir amb el grup–, que serviran per mitigar les baixes per lesió i la dels futbolistes convocats amb la selecció espanyol sub-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)