Barça

Entre 10 i 15 dies de baixa

Malcom. El davanter brasiler va passar proves mèdiques ahir i es va confirmar que, contra la Cultural, es va fer un esquinç lleu en el turmell dret que el tindrà fora dels terrenys de joc

Les llàgrimes de Malcom quan abandonava el terreny de joc en el tram final del matx contra la Cultural Leonesa van fer pensar el pitjor, però la lesió del brasiler és lleu. Ahir al matí, el davanter va ser sotmès a proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió i el diagnòstic final és que té un esquinç en el turmell dret. El temps de baixa previst és d’entre 10 i 15 dies de baixa, força més lleu del que feien pensar els gestos del brasiler quan es retirava al vestidor. Aquesta és, doncs, la segona lesió que Malcom es fa en el turmell dret, i és que el mes de setembre ja va estar tres setmanes apartat dels terrenys de joc precisament per un esquinç.

Ara, el termini de baixa és, a tot estirar, de dues setmanes. Si es compleix, Ernesto Valverde no podrà disposar de Malcom pel derbi de demà contra l’Espanyol ni tampoc pels dos partits de la setmana que ve, contra el Tottenham i el Llevant, però caldrà esperar per saber si Malcom està disponible per acomiadar l’any blaugrana contra el Celta el dia 22 o reapareix ja al 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)