Barça

Campions d’hivern per 25a vegada a la història

Títol honorífic. El Barça tancarà la primera volta la setmana que ve contra l’Eibar com a primer classificat, una dada simbòlica que assoleix deixant el segon a cinc punts i el Madrid, a 10

El títol de lliga s’aconsegueix a final de temporada i tot el que sigui ser el primer de la taula abans és molt bona senyal però no assegura res. Ben segur, però, que al vestidor blaugrana hi ha satisfacció per haver assolit, un any més, el títol honorífic de campió d’hivern. Els d’Ernesto Valverde es van assegurar ahir, amb el triomf treballat al camp del Getafe, ser campions d’hivern. És la 25a vegada que el conjunt blaugrana aconsegueix el títol al final de la primera volta, i en les últimes temporades aquest mèrit acostuma a confirmar-se amb la corona a final de temporada. Va ser en els cursos 2006/07 i 2013/14, amb Frank Rijkaard i Tata Martino respectivament, quan el Barça va flaquejar i va deixar escapar la posició de privilegi en favor del Madrid i l’Atlético respectivament. Al llarg de la història, el Barça ha pogut endur-se el títol a la primavera en 14 ocasions després d’haver tancat la primera volta com a campió. A més, els de Valverde tenen un bon coixí, amb cinc punts d’avantatge sobre l’Atlético, segon; set sobre el Sevilla, nou sobre l’Alavés i deu sobre el Real Madrid.

EL MILLOR

El triomf a Getafe assegura al Barça el títol honorífic de campió d’hivern

ENSOPEGADES

Els blaugrana van deixar escapar el títol en els cursos 06/07 i 13/14 en la segona volta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)