Barça

Denis escull l’Arsenal, que només vol una cessió

Mercat. El migcampista gallec s’ha decidit per l’equip que dirigeix Emery, que ara intentarà convèncer el Barça que el cedeixi tot i que el club blaugrana vol aconseguir un traspàs

Denis Suárez ja ha triat. El migcampista gallec, que no està entrant en els plans d’Ernesto Valverde aquesta temporada, vol marxar aquest mateix hivern a l’Arsenal. Unai Emery, amb qui Denis va coincidir al Sevilla la temporada 2014/15 i que va intentar que el gallec no marxés al Vila-real, s’ha tornat a interessar per ell i l’ha convençut per tornar a unir forces. Denis té clar que o se’n va a l’Arsenal en aquest mercat d’hivern o es queda al Barça, però encara falta que es moguin uns quants fils per certificar el moviment. De fet, ara, un cop Denis ha escollit, és el moment dels clubs. Arsenal i Barça, doncs, han de negociar, i les posicions dels uns i dels altres són, ara per ara, oposades. El Barça està interessat a fer caixa amb Denis Suárez, un futbolista que no té lloc a l’equip de Valverde –només ha jugat 221 minuts aquest curs–, però que té un molt bon cartell entre els clubs de primer nivell del futbol europeu, com demostra el fet que el Milan i el València, entre altres entitats, també se l’han volgut endur.

El club blaugrana intentarà aconseguir un traspàs per al gallec, però l’Arsenal no té previst fer una gran inversió en aquest mercat d’hivern i vol una cessió. El Barça, però, no veuria malament una cessió fins a final de temporada amb una opció de compra obligatòria per part del club gunner.

CAP A LONDRES

Denis Suárez decideix marxar a l’Arsenal d’Emery, que vol tancar una cessió

VOLEN FER CAIXA

El Barça vol un traspàs, però acceptaria una cessió amb opció de compra

RETROBAMENT

Emery va entrenar Denis al Sevilla el curs 2014/15, amb el qual va jugar 46 partits

“Han dit a Munir que no anirà convocat si no renova”

Munir viu un moment difícil al vestidor del Barça. En les últimes setmanes, el madrileny, que acaba contracte al juny i és lliure per negociar amb qui vulgui, va comunicar al club que no renovaria i, segons el seu representant, no tornarà a ser convocat per Valverde. “La setmana del partit contra el Celta, Munir rep la notícia de part del tècnic que no anirà convocat fins que no renovi i s’endú una decepció”, va afirmar Francisco Valdivieso a BeIN Sports. “Sembla que la junta li havia dit que posava traves a l’hora de renovar i el tècnic li va dir que, en les rotacions, donarà sortida a jugadors amb menys minuts”, hi va afegir. Valdivieso assegura que Munir està “absolutament compromès” amb el Barça, però “decebut” perquè les promeses de la direcció esportiva i el tècnic no s’han complert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)