Barça

“Podem guanyar qualsevol”

Llevant. El tècnic granota, Paco López, es mostra optimista de cara al partit d’anada dels vuitens de copa i espera que l’equip “s’equivoqui menys” que en el 0-5 del desembre, i avisa que formarà “el millor equip possible” tot i les rotacions

La derrota per 0-5 del Llevant contra el Barça el mes de desembre no resta optimisme a Paco López. L’entrenador granota encara l’eliminatòria de vuitens de final amb cert optimisme, tot i ser conscient que s’enfronta a l’actual campió de la competició i al líder sòlid de la lliga. López assegura que demà “la idea serà molt semblant” a la del partit de lliga, tot i que espera estar més encertats. “Intentarem equivocar-nos menys que en aquell partit. Tenim coses a millorar i allò ens serveis de referència, però la nostra mentalitat és la mateixa”, va afirmar en roda de premsa el tècnic, que va anunciar rotacions. “En els pròxims partits necessitarem tots els jugadors i intentarem treure el millor equip possible per intentar guanyar els dos patits, el de copa contra el Barça i el de lliga contra l’Atlético”, va afirmar.

López és conscient que el seu equip és inferior però no signa cap resultat. “No m’agrada signar res abans d’hora. El Barça és un equipàs. Amb Messi, que és el millor del món, encara més. En cas que no hi sigui, el Barça continua tenint grans jugadors, però en un partit podem guanyar qualsevol”, va sentenciar l’entrenador valencià, que no dona importància a jugar la tornada fora de casa i poder aprofitar el valor doble de gols a domicili: “En aquest tipus d’eliminatòries ha passat de tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)