Barça

Suárez, dubte per al derbi

Comunicat. Les proves mèdiques confirmen que el davanter uruguaià té un esquinç al turmell dret que el tindrà entre 10 i 15 dies de baixa i no viatjarà amb la seva selecció a la Xina

Luis Suárez va haver d’abandonar el terreny de joc abans d’hora en el partit contra el Betis per culpa d’unes molèsties al turmell dret. En el seu lloc va entrar Carles Aleñá. En una primera exploració feta a Sevilla ja es va parlar d’un fort esquinç al turmell dret i les proves mèdiques a què es va sotmetre ja a Barcelona han confirmat el diagnòstic inicial. El temps de baixa aproximat serà d’entre 10 i 15 dies. El davanter uruguaià farà la seva recuperació amb els serveis mèdics del club i no s’incorporarà amb la selecció de l’Uruguai, que aquesta setmana tenia un amistós a la Xina contra el combinat de l’Uzbekistan.

Tenint en compte el temps de baixa, Luis Suárez podria ser que no es perdés cap partit perquè el pròxim compromís és el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou el dia 30. En funció de com vagi la recuperació podria entrar en la llista de convocats, però en aquests moments seria dubte per al pròxim partit. Luis Suárez va marcar contra el Betis el seu 18è gol en la lliga i estava en un gran estat de forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)