Barça

Rosell, vist per a sentència

Barça. L’advocat de l’expresident blaugrana ha denunciat diferència de tracte amb Jordi Pujol Ferrusola i Ángel María Villar; la decisió del jutge se sabrà d’aquí a unes tres setmanes

Ahir va quedar vist per a sentència el judici a Sandro Rosell; el seu soci, el gestor andorrà Joan Besolí; la seva dona, Marta Pineda, i tres presumptes testaferros per als quals el fiscal demana penes d’entre un any i mig i sis anys de presó per suposats delictes de blanqueig de capitals i grup criminal. Els advocats defensors tant de l’expresident del Barça com de la resta d’acusats han demanat l’absolució, en estimar que no s’han provat les acusacions del fiscal. Està previst que la sentència es faci pública d’aquí a unes tres setmanes. En l’última sessió del judici, l’advocat Andrés Maluenda va denunciar diferència de tracte processal amb Rosell, que ha estat gairebé dos anys pres preventiu per suposat blanqueig de capital, respecte a altres imputats, com ara Jordi Pujol Ferrusola, Ignacio González o Ángel María Villar. Maluenda va afegir que l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol “és el cas més semblant; va sortir al cap de quinze dies amb una fiança de 300.000 euros, mentre que Rosell i Besolí hi han estat 21 mesos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)