Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

Valverde: “El mur dels quarts? No hi ha temor, hi ha il·lusió”

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa uns instants en roda de premsa. Ho ha fet minuts després de la compareixença de Marc-André ter Stegen. El tècnic i el porter alemany coincideixen a no donar per mort a un United que de quatre partits fora de casa en aquesta Champions n’ha guanyat tres. Avís a navegants. Aquestes han estat algunes de les valoracions més destacades del tècnic blaugrana abans del partit de demà:

Sobre el Manchester United

“És un gran equip. Admiro el seu esperit competitiu. Són un rival amb jugadors molt potents. No els hi podem donar espais demà. Els respectem per la seva història i per tot el que han fet en aquesta Champions fins a dia d’avui”.

Partit similar al d’Old Trafford?

“Suposo que tots dos equips serem fidels al nostre estil. El 0-1 no és un resultat definitiu. No podem pensar en la possibilitat de buscar l’empat. Seria absurd. Hem d’anar a pel partit des del primer minut i intentar controlar el joc. Demà és un d’aquells dies que cal ser molt precisos i segurs amb la pilota per tal que ells no se sentin còmodes”.

Sobre les queixes de Solskjaer pel que fa al calendari.

“Entenc perfectament les paraules de Solskjaer. És un absurd que hi hagi quatre equips que tinguin vuit dies de descans entre partit i partit i en canvi hi hagin quatre equips més que només tinguin sis dies de descans. Ens penalitza”.

Quin missatge donaria al públic del Camp Nou?

“La gent vindrà i ens ajudarà. Demà és un dia important pel club. Hi ha moltes il·lusions dipositades en aquesta competició”.

Dembélé té opcions d’entrar en l’onze?

“És una possibilitat. Ja ho veurem. El que està clar és que està amb opcions de participar. L’altre dia ja va jugar uns 60 minuts i està bé”.

Messi

“Messi està bé. Durant el partit a Old Trafford va estar una mica commocionat pel cop que va rebre, però res més. Al cap de dos dies estava ja perfectament. Està en perfectes condicions pel partit de demà”.

El mur dels quarts

“No existeix cap temor. El que hi ha és una il·lusió majúscula per accedir a semifinals. Estem preparats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)